Nιόπλιας σε παίκτες: «Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Nιόπλιας σε παίκτες: «Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Ο Νίκος Νιόπλιας με πρωτοβουλία του μίλησε στους παίκτες και τους εξήγησε πως πρέπει η κατάσταση να αντιστραφεί.

Με πρωτοβουλία του ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας, συζήτησε στα αποδυτήρια με τους παίκτες του για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

Εξήγησε πως είναι ο πρώτος που φταίει και ταυτόχρονα επεσήμανε στους παίκτες του ότι πρέπει η τρέχουσα κατάσταση να αντιστραφεί σύντομα ενώ και παίκτες με τη σειρά τους ανέλαβαν τις ευθύνες τους.

Διαβάστε επίσης: Ο… περίπατος στην Κρήτη και η ευκαιρία για 5Χ5 με τα τρία σερί εντός έδρας ματς!

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

«Πρέπει όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από τη θέση που βρίσκεται. Ναι μεν υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες για την εικόνα μας, έχουμε πολλούς τραυματισμούς που μας δημιουργούν εμπόδια στη δουλειά μας, αλλά εμείς οφείλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δεν σταμάτησα ποτέ να πιστεύω σ’ εσάς.

Εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη και θέλω να ξέρετε ότι πάντα θα είμαι αυτός που θα βγαίνει μπροστά για εσάς. Με όσα προβλήματα έχουμε, πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας μας, τώρα που βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Το οφείλουμε στον κόσμο που τον στεναχωρήσαμε χθες και πρέπει να τον φέρουμε ξανά κοντά μας, αλλά και στην ίδια την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά τους οι παίκτες τόνισαν:

«Όταν κάτι δεν πάει καλά έχουμε όλοι ευθύνη κι εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να μη συνεχιστεί η κακή εικόνα που δείχνουμε μέχρι στιγμής. Σίγουρα μας έχει προβληματίσει η εικόνα μας, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε ξανά το κλίμα υπέρ μας. Όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα και θα κάνουμε ό, τι πρέπει για να το αποδείξουμε στην πράξη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ