«Παγώνει» του Κανέδα στον Άρη

«Παγώνει» του Κανέδα στον Άρη

Ο Άρης εξετάζει μια περίπτωση ενός νέου ξένου τεχνικού και η περίπτωση του Ραούλ Κανέδα μπαίνει στον... πάγο.

Αλλαγή δεδομένων έχουμε στο θέμα του προπονητή του Άρη, καθώς η προφορική συμφωνία που υπήρχε με το Ραούλ Κανέδα, φαίνεται πως «παγώνει».

Αιτία για την εξέλιξη αυτή, η πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ για ξένο προπονητή, ο οποίος φαίνεται ότι κάνει «κλικ» στους ιθύνοντες της ομάδας.

Ακόμα δεν έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά σε ότι αφορά τον νέο τεχνικό που προτάθηκε στους «κιτρινόμαυρους». Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, πάντως, αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες. Ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τον νέο προπονητή για να είναι στον πάγκο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον νέο προπονητή, προκειμένου να ρυθμιστούν, σύμφωνα με πληροφορίες οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Αν υπάρξει, μάλιστα, οριστική συμφωνία δεν αποκλείεται να ταξιδέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του και να καθίσει στον πάγκο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, έχοντας, στο πλευρό του τον Τόλη Τερζή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ