Fanatik: «Συμφωνία Ολυμπιακού – Τραμπζονσπόρ για Μασούρα»

Fanatik: «Συμφωνία Ολυμπιακού – Τραμπζονσπόρ για Μασούρα»

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Ολυμπιακός και η Τραμπζονσπόρ έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα. Στα 3,5 εκατομμύρια το deal αναφέρει η «Fanatik».

Συνέχεια στα χθεσινά δημοσιεύματα που είχαν να κάνουν με την υπόθεση του Γιώργου Μασούρα και τη μεταγραφή του στην Τραμπζονσπόρ δίνουν σήμερα οι Τούρκοι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός και η Τραμπζονσπόρ έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Έλληνα άσου, με τη «Fanatik» να υποστηρίζει ότι το deal θα κοστίσει στους Τούρκους γύρω στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Μπαμπά Ντιένγκ: Η πιο «τρελή» ιστορία της deadline day έχει ονοματεπώνυμο… (pic)

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η υπόθεση έχει μερικά «κολλήματα», καθώς όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, ο εκπρόσωπος του Μασούρα έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις.

Την ίδια στιγμή αναφέρουν ότι στο… κόλπο έχουν μπει και οι Μπακασέτας και Σιώπης, πιέζοντας τον Μασούρα να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Τραπεζούντας, η οποία θέλει να ολοκληρώσει όσο πιο σύντομα γίνεται την υπόθεση ώστε να δηλώσει τον Έλληνα άσο στη λίστα της UEFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ