«Όχι» του Ολυμπιακού για Βατσλίκ

«Όχι» του Ολυμπιακού για Βατσλίκ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Χιρόνα για τον Τόμας Βατσλίκ.

Πρόταση από την Ισπανία «έσκασε» στα γραφεία του Ολυμπιακού την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου για τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, η Χιρόνα «χτύπησε» την πόρτα του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τόμας Βατσλίκ. Η ομάδα της Καταλονίας κατέθεσε χθες στην deadline day των κορυφαίων πρωταθλημάτων, επίσημη πρόταση για την αγορά του Τσέχου τερματοφύλακα των Ερυθρόλευκων.

Διαβάστε επίσης: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Που θα δείτε Εθνική και όλα τα ματς του Eurobasket

Η απάντηση των πρωταθλητών Ελλάδος ήταν ωστόσο ξεκάθαρη. Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε ούτε καν σε διαπραγματεύσεις και απέρριψε την πρόταση των Ισπανών για τον Βατσλίκ.

Ο Τσέχος κίπερ θεωρείται ένας από τους ηγέτες του Ολυμπιακού τη δεδομένη στιγμή. Άλλωστε ήταν και ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Κάρλος Κορμπεράν στα προκριματικά και στην πορεία προς τους ομίλους του Europa League, με αποκορύφωμα φυσικά τα τρία πέναλτι που απέκρουσε στη… ρωσική ρουλέτα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Όπως και να έχει, το ενδιαφέρον της Χιρόνα για τον Βατσλίκ επιβεβαιώνει και τη μεγάλη εκτίμηση που έχουν στην La Liga προς το πρόσωπο του Τσέχου τερματοφύλακα ο οποίος «έφτιαξε» το όνομα του με τη Σεβίλλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ