Η «ρουκέτα» Μαρσέλο έφερε αποθέωση Ολυμπιακού και Βαγγέλη Μαρινάκη (Pics)

Η «ρουκέτα» Μαρσέλο έφερε αποθέωση Ολυμπιακού και Βαγγέλη Μαρινάκη (Pics)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι οπαδοί των Πειραιωτών κατέκλυσαν τα social media του συλλόγου για να αποθεώσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανεπανάληπτη μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός προκάλεσε σεισμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο το βράδυ της Παρασκευής, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μαρσέλο και ολοκληρώνοντας τη «βόμβα» του καλοκαιριού και αναμφίβολα μια από τις καλύτερες μεταγραφές όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον Βραζιλιάνο θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης και φέρνουν στο λιμάνι τον κορυφαίο αριστερό μπακ του κόσμου την τελευταία δεκαετία και έναν από τους καλύτερους στην ιστορία.

Όπως είναι λογικό, στο άκουσμα και μόνο της είδησης επικράτησε πανζουρλισμός, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι «τρελαμένος» με το σούπερ «μπαμ» που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης λίγα λεπτά πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την ευρωπαϊκή λίστα των ερυθρόλευκων.

Ο απόλυτος χαμός όμως έγινε στα social media του συλλόγου και στην ανακοίνωση της τεράστιας αυτής μεταγραφής, όπου χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού σχολίασαν και αποθέωσαν τον ηγέτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για την ανεπανάληπτη «βόμβα» και την αγάπη που έχει για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, εκατοντάδες ήταν εκείνοι που έγραψαν σχόλια του στιλ «δεν πρόκειται να κοιμηθούμε πρόεδρε» ή «Τι μας έκανες βραδιάτικα» στον απόηχο του «μπαμ» με τον Μαρσέλο.

Πολλά σχόλια των οπαδών του Ολυμπιακού έλεγαν χαρακτηριστικά «μας τρέλανες πρόεδρε» και «είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος», ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του συλλόγου και αυτός που αγαπάει περισσότερο από τον καθένα τον Ολυμπιακό και το δείχνει με πράξεις, όπως η σούπερ κίνηση με τον Μαρσέλο.

Δείτε μερικά από τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης και αποθέωσης του κόσμου του Ολυμπιακού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την απίστευτη μεταγραφή του Μαρσέλο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ