«Οι Έρθκουεϊκς απέρριψαν πρόταση της ΑΕΚ για τον Κικάνοβιτς» (pic, vid)

«Οι Έρθκουεϊκς απέρριψαν πρόταση της ΑΕΚ για τον Κικάνοβιτς» (pic, vid)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για τον 22χρονο εξτρέμ, Μπέντζι Κικάνοβιτς, ωστόσο οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς την απέρριψαν.

Επίσημη πρόταση για τον Μπέντζι Κικάνοβιτς φέρεται να κατέθεσε η ΑΕΚ! Πρόκειται για έναν 22χρονο Αμερικανό εξτρέμ, με ρίζες από τη Βοσνία, Μπέντζι Κικάνοβιτς, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Ματίας Αλμέιδα λόγω της συνύπαρξής τους στο MLS.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, η Ένωση έκανε κρούση στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς για την απόκτηση του νεαρού ακραίο επιθετικού και μάλιστα με επταψήφιο αριθμό! Όπως αναφέρει ωστόσο ο δημοσιογράφος, Τζεφ Ρούετερ, η ομάδα του MLS δεν θέλησε να μπει σε διαπραγματεύσεις και απέρριψε την πρόταση των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα, το «άκυρο» αυτό ήρθε από την ομάδα του Σαν Χοσέ, παρότι ο Μπέντζι Κικάνοβιτς μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θελήσει μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς το τωρινό συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος του 2022!

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος πάντως αναφέρει ότι εφόσον η ΑΕΚ ανεβάσει την πρόταση της, τότε δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο 22χρονος φέτος έχει 5 γκολ και 4 ασίστ σε 23 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ