Άρης: Τρία μεταγραφικά όχι ο Άρης σε 48 ώρες

Άρης: Τρία μεταγραφικά όχι ο Άρης σε 48 ώρες

Ο Άρης μέσα σε λίγες ώρες απέρριψε προτάσεις τριών εκατομμυρίων για τους Μπράμπετς και Μαντσίνι από Ομόνοια και Ετιφάκ Σαουντί αντίστοιχα.

Ο Άρης προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 4/9 στις 21:30, για την τρίτη αγωνιστική της Super League χωρίς ωστόσο να έχει σταματήσει να ασχολείται και με τα μεταγραφικά του θέματα.

Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» είδαν στα γραφεία τους δύο προτάσεις οι οποίες αφορούσαν στους Μαντσίνι και Μπράμπετς και ήρθαν από τις Ομόνοια και Ετιφάκ Σαουντί αντίστοιχα και έφταναν συνολικά τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μαρσέλο: «Αν είναι να πεθάνω τώρα, ας πεθάνω…»

Οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να αρνηθούν καθώς κοστολογούν παραπάνω τους δύο αυτούς παίκτες αλλά και γιατί θεωρούν πως τη προκειμένη χρονική περίοδο οι υπηρεσίες τους είναι πολύτιμες για την ομάδα.

Υπάρχει και μια τρίτη περίπτωση η οποία σχετίζεται και πάλι με την Ομόνοια και προηγείται χρονολογικά της πρότασης για τον Μαντσίνι. Πρόκειται για τον Ματέο Γκαρσία τον οποίο προσέγγισε η Ομόνοια αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε παρά το γεγονός πως η ΠΑΕ Άρης ήταν θετική καθώς ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ