To βίντεο που εκθέτει την ΑΕΚ (vid, pic)

To βίντεο που εκθέτει την ΑΕΚ (vid, pic)

Το βίντεο που προσπαθεί να αποφύγει η ΑΕΚ γιατί ανατρέπει όλους τους ισχυρισμούς της αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά τρομοκρατημένοι ήταν οι παίκτες της.

Οι πρώτες ώρες της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ για τη βαριά τιμωρία στο ματς με την ΑΕΚ, αναλώθηκαν στις ενστάσεις της Ένωσης για το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας (το οποίο δε θέλουν οι κιτρινόμαυροι να προβληθεί) που εκθέτει όλη την επιχειρηματολογία της ΑΕΚ περί τρομοκράτησης των παικτών της!

Το βίντεο που προσπαθεί να αποφύγει η ΑΕΚ γιατί ανατρέπει όλους τους ισχυρισμούς της αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά τρομοκρατημένοι ήταν οι παίκτες της, ενώ φαίνεται και ο Κομίνης ο οποίος βγήκε από το γραφείο του και σφύριξε στις ομάδες να βγουν για να συνεχίσουν το ματς, αλλά αρνήθηκε να το κάνει ο Βασίλης Δημητριάδης και οι επιτελείς της Ένωσης.

Πρόκειται για την 5λεπτη περίληψη ενός 4ωρου υλικού.

Στο βίντεο φαίνονται οι παίκτες της ΑΕΚ να πηγαίνουν ήρεμοι και χωρίς καμιά ενόχληση στα αποδυτήρια, ενώ κάποιοι γελάνε και πανηγυρίζουν! Μετά φαίνεται και ο Μπάγεβιτς χαμογελαστός να κάνει πηγαδάκι με τον Κλωναρίδη και τον Τζανακόπουλο και άλλους παίκτες! Κοντά τους είναι και ο Μαουρίσιο που συζητά με τους παίκτες της ΑΕΚ, μετά φαίνεται και ο Μαλεζάς και ο Κομίνης με τον Ποντίκη. Καμιά τρομοκρατία και τρομοκράτηση της αποστολής της ΑΕΚ δε φαίνεται ούτε προκύπτει πουθενά στην Τούμπα και η μόνη τρομοκρατία είναι η πρεμούρα που έχει πιάσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ μην προβληθεί το βίντεο των αποδυτηρίων στην επιτροπή εφέσεων, γιατί θα ρίξει άπλετο φως στο θέατρο που έστησαν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ