«Επανέρχεται τον Ιανουάριο για τον Μασούρα η Τράμπζονσπορ»

«Επανέρχεται τον Ιανουάριο για τον Μασούρα η Τράμπζονσπορ»

Σύμφωνα με τους Τούρκους η Τράμπζονσπορ θα «χτυπήσει» ξανά την πόρτα του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο για τον Γιώργο Μασούρα.

Ψηλά στα «ραντάρ» της Τράμπζονσπορ εξακολουθεί να βρίσκεται ο Γιώργος Μασούρας.

Είναι γνωστό πως οι πρωταθλητές Τουρκίας προσπάθησαν πολύ έντονα να αποκτήσουν τον Έλληνα εξτρέμ του Ολυμπιακού μέσα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Σύμφωνα ωστόσο με τους Τούρκους, οι Ερυθρόλευκοι είχαν υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και έτσι η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Μαρσέλο: 12 «σημάδια» στη φανέλα του (vids)

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Fanatik», η ομάδα της Τραπεζούντας αποφάσισε να αφήσει για τώρα το θέμα και να επιστρέψει τον Ιανουάριο με νέα πρόταση. Πιο συγκεκριμένα, οι Τούρκοι γράφουν ότι η πρόταση των 3,5 εκατομμυρίων δεν έγινε αποδεκτή από τον Ολυμπιακό και για αυτόν τον λόγο η Τράμπζονσπορ αποφάσισε να… σπρώξει την υπόθεση για τον Ιανουάριο.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ο μεγάλος στόχος του προπονητή της τουρκικής ομάδας, Αμπντουλάχ Αβτσί, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει ζητήσει από τους Μπακασέτα και Σιώπη να βοηθήσουν στην υπόθεση ώστε να πείσουν τον συμπατριώτη τους να υπογράψει στον τουρκικό σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ