Πάει για Παρασκευή η ανακοίνωση του Σιντιμπέ από την ΑΕΚ

Πάει για Παρασκευή η ανακοίνωση του Σιντιμπέ από την ΑΕΚ

Ο Γάλλος άσος ξεκίνησε αργά τις εξετάσεις του, λόγω της της μεταμεσονύχτιας άφιξής του, και η ανακοίνωσή του από την ΑΕΚ πάει για Παρασκευή (9/9).

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, με τη μεταγραφή του να μπαίνει στην τελική ευθεία. Η ανακοίνωσή της ωστόσο, αναμένεται να έρθει την Παρασκευή (9/9) αφού το πρόγραμμα του Γάλλου άσου πήγε λίγο πίσω λόγω της μεταμεσονύχτιας άφιξής του.

Ο ποδοσφαιριστής κοιμήθηκε ελάχιστα και ζήτησε να έχει λίγες ώρες παραπάνω για να ξεκουραστεί, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αργά τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ νωρίτερα βρέθηκε και στην «Opap Arena» για φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με την παρουσίασή του.

Διαβάστε επίσης: Δεν έχει ξαναγίνει: Ο Υπουργός Αμυνας της Ελλάδος, δίνει οδηγίες στον Κλοπ, πώς θα βελτιώσει τη Λίβερπουλ! (Pics)

Έτσι η ανακοίνωση θα έρθει την Παρασκευή και στη συνέχεια ο Σιντιμπέ θα μπει και στις προπονήσεις, με τη λογική να λέει πως θα είναι διαθέσιμος για τον Ματίας Αλμέιδα μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ