Οι αριθμοί του Ιωνικός-Ατρόμητος

Οι αριθμοί του Ιωνικός-Ατρόμητος

Ο Ιωνικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο στη Νίκαια για την 4η αγωνιστική και η Superleague παρουσιάζει μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το μεταξύ τους ματς.

Ιωνικός και Ατρόμητος διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (21:00) στη Νίκαια για την 4η αγωνιστική της Superleague και η διοργανώτρια αρχή παρουσιάζει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το ματς στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

«Οι δύο ομάδες έχουν μια ιστορία αναμετρήσεων που απλώνεται στις δύο κορυφαίες κατηγορίες, αλλά με σαφώς περισσότερες αναμετρήσεις στην B’ Εθνική. Για την Super League έχουν μόλις επτά παιχνίδια και στις δύο έδρες, ενώ ως γηπεδούχος ο Ιωνικός έχει υποδεχθεί τον Ατρόμητο μόλις τρεις φορές.

Το παράδοξο είναι πως καμία από τις επτά αναμετρήσεις τους στην κορυφαία κατηγορία δεν έχει τελειώσει ισόπαλη και συνολικά ο Ιωνικός έχει τέσσερις νίκες και ο Ατρόμητος τρεις.

Για πρώτη φορά οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1968 (31/12/1967) στην έδρα του Ιωνικού για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και με γκολ του Καίσαρα Τσιριμιάγκου, ο Ατρόμητος επικράτησε στην αναμέτρηση με 1-0.

Η παρθενική τους αναμέτρηση για την Α’ Εθνική ήταν στις 27 Νοεμβρίου 2005, πάλι στην έδρα του Ιωνικού και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1 χάρη σε δύο γκολ του Όλιβερ Μακόρ και ένα του Εμάνουελ Περόνε. Για τον Ατρόμητο είχε σκοράρει ο Γιώργος Κορακάκης.

Την επόμενη σεζόν ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να φύγουν με ευρεία νίκη και το 4-1 για τον Ατρόμητο ήρθε με τα γκολ των Μερίνο, Κορακάκη, Λαζανά και Λουτσιάνο, ενώ για τον Ιωνικό σκόραρε ο Ντα Κόστα.

Η τρίτη τους συνάντηση ήταν αυτή για την περσινή περίοδο, με τον Ιωνικό να επικρατεί με 2-1 χάρη στα γκολ των Κάνιας και Λένις, ενώ για τον Ατρόμητο βρήκε δίχτυα ο Σόλομον.

Ο Ιωνικός πάντως έκανε εντυπωσιακή επιστροφή πέρσι, αφού κατάφερε να επικρατήσει και στα τρία ματς που έδωσαν οι δυο ομάδες για το 2021-22. Τα δύο της κανονικής περιόδου στις δύο έδρες και εκείνο των Playouts στην έδρα του Ατρομήτου.

Η συνολική τους συγκομιδή στα 28 ματς που έχουν βρεθεί  αντίπαλοι σε όλες τις κατηγορίες είναι 10 νίκες ο Ιωνικός, 6 ισοπαλίες και 12 νίκες ο Ατρόμητος.

3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΙΩΝΙΚΟΣ

0 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΓΚΟΛ: 6-6».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ