H Παλμέιρας προσπάθησε να… κλέψει τον Σκάρπα με 5.000.000 €!

H Παλμέιρας προσπάθησε να… κλέψει τον Σκάρπα με 5.000.000 €!

Η Παλμέιρας τον ενημέρωσε ότι καλύπτει και το συμβόλαιο που πήρε ο Σκάρπα και την ποινική ρήτρα για μη τήρηση του προσυμφώνου!

Τις τελευταίες του εμφανίσεις με την Παλμέιρας πραγματοποιεί ο Γουστάβο Σκάρπα, με τον 28χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στην Ευρώπη. Ο χαρισματικός άσος στις 31 Δεκεμβρίου θα μένει ελεύθερος από την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα και όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, θα έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Μια μεταγραφή, την οποία η Παλμέιρας προσπάθησε να χαλάσει τις προηγούμενες ημέρες, όπως αποκάλυψαν τα ρεπορτάζ στη «χώρα του καφέ», αλλά ο Σκάρπα ήταν ξεκάθαρος στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του βραζιλιάνικου συλλόγου και αποφασισμένος να κάνει το μεγάλο «άλμα» στην καριέρα του και να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Παλμέιρας πριν από λίγες ημέρες προσέγγισε την πλευρά του 28χρονου μεσοεπιθετικού και του πρότεινε να «σπάσει» τη συμφωνία που έχει με Νότιγχαμ Φόρεστ και Ολυμπιακό για τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Μάλιστα, όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ στην Βραζιλία, η Παλμέιρας πρότεινε να δώσει η ίδια τα 5 εκατ. ευρώ, ποσό που αφορά στην ποινική ρήτρα που έχει προβλεφθεί για την περίπτωση που ο Γκουστάβο Σκάρπα αθετήσει το προσύμφωνο που έχει υπογράψει. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ωστόσο, ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της Παλμέιρας ότι το όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη και δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο 28χρονος, ο οποίος μετράει… αντίστροφα για την άφιξή του στην Ελλάδα, απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση της Παλμέιρας, με τη βραζιλιάνικη ομάδα, θέλοντας να προλάβει την επικοινωνιακή ήττα, να βγάζει ανακοίνωση και να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει προσεγγίσει ξανά τον Σκάρπα.

«H Παλμέιρας αρνείται κατηγορηματικά ότι μίλησε με τον Σκάρπα ή τους εκπροσώπους του για υποτιθέμενα ποσά σχετικά με την παραβίαση του προσυμφώνου που υπέγραψε ο αθλητής με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο σύλλογος έχει μια διαφανή σχέση με τον παίκτη, ο οποίος ήδη πέρυσι, όταν τον προσεγγίσαμε για να συζητήσουμε πιθανή επέκταση του συμβολαίου του, μας κοινοποίησε την επιθυμία του να ζήσει την εμπειρία του να παίζει στο εξωτερικό. Η Παλμέιρας σέβεται τις επιθυμίες του αθλητή, ο οποίος υπήρξε παράδειγμα επαγγελματισμού και αφοσίωσης στην καθημερινή του δουλειά», ανέφεραν οι Βραζιλιάνοι. Βεβαίως, στο παρακάτω βίντεο περιγράφονται τα πάντα, αναλυτικά. Ακόμη και τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην προσπάθεια… κλοπής του Σκάρπα από τη… νυν ομάδα του!

Ο Γκουστάβο Σκάρπα θα αποχωρήσει από την Παλμέιρας και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στη βραζιλιάνικη ομάδα και τον Αμπέλ Φερέιρα, καθώς ο 28χρονος ήταν από τα βασικά στελέχη του ρόστερ. Ο Σκάρπα μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει 199 συμμετοχές με την Παλμέιρας, έχοντας 34 γκολ και 45 ασίστ, ενώ στο ενεργητικό του έχει επίσης 111 συμμετοχές με την Φλουμινένσε (16 γκολ, 25 ασίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ