Ολυμπιακός: Αλλάζει τη μισή εντεκάδα ο Κορμπεράν

Ολυμπιακός: Αλλάζει τη μισή εντεκάδα ο Κορμπεράν

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Βόλο και ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει τουλάχιστον πέντε αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Ναντ - Η επιστροφή Βρσάλικο, Σωκράτη και Εμβιλά.

Ο Ολυμπιακός καλείται ν’ αφήσει πίσω την ήττα από τη Ναντ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς φιλοξενεί τον Βόλο στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα.

Η νίκη είναι φυσικά το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα του λιμανιού και ο Κάρλος Κορμπεράν θα ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό την εντεκάδα της ομάδας του, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στα «καναρίνια».

Διαβάστε επίσης: Ιτούδης: «Εχουμε έναν τελικό μπροστά μας – Αυτά πρέπει να κάνουμε»

Αυτό έδειξε στην τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων στο Ρέντη και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο προπονητής των πρωταθλητών έχει αποφασίσει πέντε τουλάχιστον αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Ο Κορμπεράν θέλει να φρεσκάρει την ομάδα του μετά από ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό για τον Ισπανό τεχνικό, ότι θα έχει στη διάθεσή του παίκτες που έλειψαν λόγω τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα.

Με Βρσάλικο στο αρχικό σχήμα

Ο Σίμε Βρσάλικο απουσίασε για σημαντικό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πειραιωτών αλλά πλέον είναι έτοιμος κι επιστρέφει.

Ο Κροάτης αμυντικός που προπονείται εδώ και αρκετές μέρες με την υπόλοιπη ομάδα, θα είναι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού και ο Κορμπεράν περιμένει πολλά από την επιστροφή του διεθνούς μπακ.

Δεν είναι άλλωστε μυστικό ότι ο Ισπανός προπονητής των ερυθρόλευκων ποντάρει πολλά στον Κροάτη αμυντικό και περίμενε πως και πως την επιστροφή του πολύπειρου δεξιού μπακ.

Επιστροφή Παπασταθόπουλου

Η παρουσία του Βρσάλικο στην αρχική εντεκάδα δεν σηματοδοτεί την μοναδική επιστροφή για τους ερυθρόλευκους, καθώς και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα είναι στη βασική εντεκάδα της ομάδας του λιμανιού.

Ο διεθνής στόπερ αναμένεται να παίξει δίπλα στον Μπα, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Κορμπεράν επιλέγει το συγκεκριμένο δίδυμο για το κέντρο άμυνας των ερυθρόλευκων.

Έτοιμος ο Εμβιλά

Ο Γιαν Εμβιλά δεν μπόρεσε να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ναντ, λόγω υψηλού πυρετού που τον ταλαιπώρησε για λίγες μέρες, ωστόσο ο Γάλλος μέσος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Εμβιλά θα είναι στη βασική εντεκάδα των ερυθρόλευκων, με βάση αυτά που έδειξε στο Ρέντη ο Κορμπεράν και η παρουσία του Γάλλου στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αναμένεται να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί και στα άκρα ο Ντε Λα Φουέντε

Σε ότι αφορά τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Κορμπεράν ετοιμάζει κι εδώ αλλαγές καθώς στο ένα άκρο της επίθεσης θα είναι ο Ντε Λα Φουέντε, ενώ σέντερ φορ θα παίξει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Κορμπεράν είχε προτιμήσει τον Ουί Τζο στο παιχνίδι με τη Ναντ, αλλά τώρα θα δώσει θέση βασικού στον Μαροκινό στράικερ, ο οποίος είχε παίξει σαν αλλαγή στη Γαλλία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φρεσκάρει με πολλές αλλαγές την ομάδα του για το παιχνίδι με τον Βόλο και ζητά από τους παίκτες του ένα δυνατό ξεκίνημα στον αγώνα για να πιέσουν οι ερυθρόλευκοι τους αντιπάλους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ