«Ρε Τσαγκαράκη πλάκα μας κάνεις»

«Ρε Τσαγκαράκη πλάκα μας κάνεις»

Βράζουν στη Λαμία με τα αίσχη της Τούμπας. Τι αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ

Χάρη στο τέρμα του Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ με 1-0, σε μια αναμέτρηση στην οποία οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Τσαγκαράκη και δικαιολογημένα.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας ρέφερι έκλεισε τα μάτια  σε πεντακάθαρο πέναλτι του Βιεϊρίνια πάνω στον Μανούσο στο 23’ και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0.

Όπως φαίνεται από το ριπλέι, υπήρξε επικίνδυνο παίξιμο από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στο κεφάλι του Μανούσου, τη στιγμή που ο επιθετικός της Λαμίας είχε μπει δυναμικά στη φάση και προσπαθούσε να απειλήσει τον Κοτάρσκι με κεφαλιά.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Superleague (pic)

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φυσικά έχει και ο VARίστας, Κουμπαράκης, ο οποίος θα έπρεπε να επέμβει, μετά την παράβαση του Αντελίνο Βιεϊρίνια και να καλέσει τον Τσαγκαράκη να δει τη φάση στο βίντεο.

Μάλιστα, ο Τσαγκαράκης άφησε και με 10 παίκτες τη Λαμία, αποβάλλοντας στις καθυστερήσεις τον Μποάκιε για φάουλ στον Κοτάρσκι. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αποχώρησε με φορείο, τα… γάντια κατέληξαν στον Σβαμπ (δεν είχαν αλλαγή οι ασπρόμαυροι), με τον ρέφερι να σφυρίζει άρον-άρον τη λήξη της αναμέτρησης.

Με το χρονόμετρο να δείχνει το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λαμία κέρδισε ένα πλάγιο, με τον Σιμόν να τρέχει να το εκτελέσει και να προσπαθεί να πάρει την μπάλα από έναν άνθρωπο του Δικεφάλου στον πάγκο.

Επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων, με τον βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, να ρίχνει αγκωνιά στον Σιμόν και να τον πετάει κάτω, χωρίς μάλιστα να δεχτεί την αποβολή.

Όλα αυτά φυσικά έχουν φέρει θυέλλα αντιδράσεων όχι μόνο από την ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά και από τον τοπικό Τύπο ο οποίος σχολιάζει με… καυστικό τρόπο όλα όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

«Πως πρέπει να αντιδράσεις όταν βλέπεις πεντακάθαρα τον Κοτάρσκι να κρατάει τα πόδια του Μποάκι και τον κ. Τσαγκαράκη να αποβάλει τον παίκτη της Λαμίας με απευθείας κόκκινη;

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! Είμαστε και εμείς στο μπ@@ρδέλ@ το πρωτάθλημα σας, δείχτε μας επιτέλους έναν στοιχειώδη σεβασμό ρε αλήτες…

Πάλι τα VAR δεν λειτουργούσαν; Πάλι με την ίδια ομάδα; Είχαν άδεια όλοι αυτοί που μπήκαν μέσα στο γήπεδο; Σας σιχαθήκαμε πια ρε! ΦΤΑΝΕΙ!!!», αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ της Λαμίας.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ