«Φουντώνουν» οι φήμες για μεταγραφή στην ΑΕΚ – Τι γίνεται με Φερνάντες

«Φουντώνουν» οι φήμες για μεταγραφή στην ΑΕΚ – Τι γίνεται με Φερνάντες

Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο για κίνηση της τελευταίας στιγμής από την ΑΕΚ. Τι «παίζει» με τον Πάολο Φερνάντες του Βόλου.

Πέφτει αύριο (15/9) η μεταγραφική αυλαία, με την ΑΕΚ να ρίχνει… ματιές στην αγορά για μια κίνηση της τελευταίας στιγμής.

Παρόλο που από το «κιτρινόμαυρο» περιβάλλον διαβεβαίωναν πως οι μεταγραφές τελείωσαν με τις προσθήκες των Φαν Βέερτ και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, τελικά, δεν αποκλείεται, η Ενωση να προχωρήσει σε ακόμη μια κίνηση.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε Νεϊμάρ ο Γκαλτιέ: «Είναι… καλλιτέχνης»

Οι προτάσεις στο Μαρούσι πέφτουν… βροχή, με τους ανθρώπους της ομάδας να ζυγίζουν τα δεδομένα. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φάνηκε πως η ΑΕΚ χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση (αριστερό μπακ, στόπερ) και η ανατροπή σε αυτό το θέμα είναι πιθανή.

Κουχάρσκι, Αλβες και Αλμέιδα εξετάζουν τα ονόματα που καταφθάνουν στα «κιτρινόμαυρα» γραφεία, ενώ πάντα στο κάδρο, φέρεται να βρίσκεται η περίπτωση του Πάολο Φερνάντες.

Παρόλο που με τις… ευλογίες του Αχιλλέα Μπέου, ο Ισπανός είχε πάρει τον δρόμο για την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ, η μεταγραφή φαίνεται πως «κολλάει» και δε θα πραγματοποιηθεί. Κάπου εκεί, μπαίνει στην κουβέντα και η ΑΕΚ, που τσεκάρει την περίπτωσή του. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν σχηματίσει θετική άποψη για τις ικανότητές του και όλα τα ενδεχόμενα είναι στο τραπέζι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ