Σε ρυθμούς… Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Σε ρυθμούς… Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναμένεται εντός της ημέρας να πυροδοτήσει νέα «βόμβα» μεγατόνων, καθώς θα επισημοποιήσει το deal με τον πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του, αφού εντός της ημέρας θα ανακοινώσει την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες. Οι ερυθρόλευκοι λίγες μόλις μέρες μετά το σούπερ «μπαμ» με τον Μαρσέλο, κάνουν δικό τους ακόμη έναν «Galactico», προκαλώντας σεισμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Οι Πειραιώτες έχουν βαλθεί να «τρελάνουν» τον πλανήτη με τις απίθανες μεταγραφές που πραγματοποιούν, ενώ φαίνεται πως ακόμη δεν έχουν τελειώσει οι «βόμβες».

Όσον αφορά τον Κολομβιανό σούπερ σταρ, όπως διαβάσατε και χθες από to10.gr, τον έχουν φέρει στην Ελλάδα από την Τετάρτη, ενώ πέρασε με επιτυχία της ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Πλέον απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι για την επισημοποίηση του deal.

Ο Ροντρίγκες θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτος ως δανεικός από την Αλ Ραγιάν, με τον Ολυμπιακό να έχει τη δυνατότητα να τον κάνει δικό του το επόμενο καλοκαίρι. Οι Πειραιώτες κατάφεραν να κλείσουν ακόμη ένα αδιανόητο deal για τα ελληνικά δεδομένα και θα έχουν στο ρόστερ τους δυο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του 21ου αιώνα.

Ο Χάμες, που έγραψε ιστορία στο Μουντιάλ του 2014 με την εθνική ομάδα της Κολομβίας (6 γκολ), έχει κάνει συνολικές μεταγραφές πάνω από 148.000.000 ευρώ και είναι μόλις 31 ετών. Έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από τις Μπάνφιλντ, Πόρτο, Μονακό, Ρεάλ, Μπάγερν, Έβερτον, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην Αλ Ραγιάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ