Επέστρεψε για να υπογράψει ο Κασάμι

Επέστρεψε για να υπογράψει ο Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψε από την Ελβετία και είναι έτοιμος να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη μια κίνηση μετά την άλλη τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου. Μετά τη σούπερ «βόμβα» με τον Χάμες Ροντρίγκες και τη σπουδαία μεταγραφή που είναι θέμα χρόνου να τελειώσει του Σεντρίκ Μπακαμπού, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να ανακοινώσουν και την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Ελβετός μέσος ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους πρωταθλητές Ελλάδας το τελευταίο διάστημα, ενώ βρέθηκε και στο Καραϊσκάκη για συζητήσεις πριν από μερικές μέρες, όπως αποκάλυψε to10.gr. Οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και ο Κασάμι επιστρέφει στο λιμάνι μετά από το 2017 όταν και αποχώρησε.

Ο Κασάμι είχε ταξιδέψει για την Ελβετία, όπου πήγε να μαζέψει τα πράγματα του και επέστρεψε στην Αθήνα για να επισημοποιήσει τη συμφωνία με τους Πειραιώτες. Ο 30χρονος μέσος αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του και να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος μέσος αποχώρησε από τη Βασιλεία αυτό το καλοκαίρι ολοκληρώνοντας μια εντυπωσιακή διετία, όπου είχε 79 συμμετοχές, 19 γκολ και 9 ασίστ, αγωνιζόμενος κατά βάση, είτε ως καθαρός αμυντικός μέσος είτε στην κανονική του θέση, στο «8».

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, o Κασάμι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ έχει πάνω από 50 παιχνίδια στη Βασιλεία την τελευταία διετία ως αμυντικός μέσος. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον Ρέντη και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, ενώ είναι ο Κάρλος Κορμπεράν έχει δώσει τη συγκατάθεση του για να αποκτηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ