Μεγάλη ανατροπή με Χάμες Ροντρίγκες: Η Αλ Ραγιάν τον άφησε ελεύθερο – Υπέγραψε στον Ολυμπιακό

Μεγάλη ανατροπή με Χάμες Ροντρίγκες: Η Αλ Ραγιάν τον άφησε ελεύθερο – Υπέγραψε στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες, με την Αλ Ραγιάν να ανακοινώνει ότι ο Κολομβιανός έμεινε ελεύθερος!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες, ωστόσο, η Αλ Ραγιάν, ομάδα που κατέχει τα δικαιώματα του Κολομβιανού σούπερ σταρ, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ανατρέπει τα δεδομένα. Και αυτό διότι αναφέρει ότι συμφώνησε να απελευθερώσει τον ποδοσφαιριστή!

«Η Αλ Ραγιάν τερματίζει το συμβόλαιό της με τον Κολομβιανό επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χάμες Ροντρίγκες με κοινή συναίνεση μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ενημέρωση από την ομάδα του Κατάρ. Η οποία προφανώς αλλάζει τα δεδομένα στη μετακίνηση του Χάμες στον Ολυμπιακό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, εφόσον ισχύει, ο Ολυμπιακός αποκτά τον Χάμες Ροντρίγκες με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Ενα σενάριο που μπαίνει για πρώτη φορά στο τραπέζι, και πάλι όμως όχι από τους Πειραιώτες, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή τηρούν σιγή ιχθύος για την υπόθεση. Οι εξελίξεις αυτές αλλάζουν τίποτε στην ουσία της παρουσίας του Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ θα παίξει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό. Η απόκτησή του έχει ολοκληρωθεί και σε λίγες ώρες αυτό θα ανακοινωθεί και επίσημα. Με τους Ερυθρόλευκους να ολοκληρώνουν ακόμη μία τεράστια μεταγραφική επιτυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ