ΑΕΚ: Μέσα ο Αραούχο για Αγρίνιο, νοκ άουτ ο Γιόνσον

ΑΕΚ: Μέσα ο Αραούχο για Αγρίνιο, νοκ άουτ ο Γιόνσον

Κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο. Εκτός ο Γενς Γιόνσον.

Έτοιμος για Αγρίνιο ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα κανονικά, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και όπως ήταν αναμενόμενο, θα δώσει κανονικά το «παρών» στο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Νοκ άουτ ο Γενς Γιόνσον, ο οποίος παρότι γλίτωσε τη θλάση, κρίθηκε ανέτοιμος για το παιχνίδι. Εκτός έμειναν επίσης τόσο οι τραυματίες Τσούμπερ και Μαχαίρας, όσο και οι ανέτοιμοι Σιντιμπέ και Γαλανόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από την Ισπανία για τη μεταγραφή του Μαρσέλο: Η κλήση «κλειδί» στο Παρίσι και τα «θέλω» του Βραζιλιάνου (pic)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Γενς Γιόνσον, Στίβεν Τσούμπερ και Θεοδόσης Μαχαίρας ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ