ΑΕΚ: Έτοιμος ο Αραούχο για Αγρίνιο – Τι γίνεται με Γιόνσον

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Αραούχο για Αγρίνιο – Τι γίνεται με Γιόνσον

Ο Σέρχιο Αραούχο προπονήθηκε κανονικά σήμερα (15/9) στα Σπάτα, «φωνάζοντας» παρών εν όψει Παναιτωλικού. Την Παρασκευή κρίνεται του Γενς Γιόνσον.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το σαββατιάτικο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο μπαίνει στην τελική της ευθεία, με τη σημερινή προπόνηση να φέρνει (και) ευχάριστα νέα στον Ματίας Αλμέιδα.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός κόουτς έιδε τον Σέρχιο Αραούχο να ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα προπόνησης σήμερα (15/9) στα Σπάτα και να δηλώνει παρών ουσιαστικά εν όψει της ερχόμενης σημαντικής αναμέτρησης του Δικεφάλου.

Διαβάστε επίσης: Η επανένωση δυο «Galacticos» (Vids, Pics)

Όσον αφορά τον Γενς Γιόνσον, ο Αλμέιδα μπορεί να ελπίζει, όμως μοιάζει αρκετά δύσκολο το ενδεχόμενο να τεθεί στη διάθεση του για το ματς με τους Αγρινιώτες. Ο Δανός άσος έκανε απεικονιστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από μία έντονη διάταση στη χθεσινή προπόνηση.

Ο 29χρονος χαφ έκανε θεραπεία και ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του, την Παρασκευή θα αποφασιστεί εάν θα συμπεριληφθεί στην κιτρινόμαυρη αποστολή ή όχι. Το πιο πιθανό σενάριο πάντως είναι να μείνει εκτός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ