Σαμασέκου: «Είμαι ένας μαχητής, μεγάλο το προνόμιο να βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο» (vid)

Σαμασέκου: «Είμαι ένας μαχητής, μεγάλο το προνόμιο να βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο» (vid)

Ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δήλωσε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ο Ντιαντιέ Σαμασέκου.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τη μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός. Μετά τη νέα «βόμβα» με τον Χάμες Ροντρίγκες και την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Σεντρίκ Μπακαμπού, οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Ντιαντιέ Σαμασέκου.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Ερυθρόλευκων μίλησε στο επίσημο κανάλι των Πειραιωτών και αφού δήλωσε χαρούμενος για τον ερχομό του στην Ελλάδα, τόνισε ότι όταν παίζει το κάνει σαν ένας μαχητής!

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη προπόνηση, η απόφαση για το ντεμπούτο του Χάμες Ροντρίγκες και ο… Αρης!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Για εμένα είναι μεγάλο προνόμια το ότι βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και ανυπομονώ να δείξω τις ικανότητες μου στους φιλάθλους.

Όλοι ξέρουν ότι είμαι ένας μαχητής. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα βάζοντας πολλά γκολ. Είμαι επίσης ένας καλός playmaker. Θα εξαρτηθεί από το τι θα μου ζητήσει ο προπονητής, αλλά είμαι έτοιμος.

Όλα για εμένα και τον Ολυμπιακό έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω με γνωστούς μου που ξέρουν την Ελλάδα, όμως όλοι γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό και είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι εδώ.

Είναι πάντα ωραίο να παίζεις δίπλα σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές και είμαι εδώ επειδή ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πάντα είχε καλούς παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ