Με Χάμες Ροντρίγκες η 11άδα του Ολυμπιακού! (pic)

Με Χάμες Ροντρίγκες η 11άδα του Ολυμπιακού! (pic)

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη – Οι επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν.

Με τον Χάμες Ροντρίγκες στη βασική 11άδα παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Κορμπεράν στο αποψινό παιχνίδι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:00), για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Ερυθρόλευκους την περασμένη Πέμπτη, παίρνει φανέλα βασικού από τον Ισπανό τεχνικό των πρωταθλητών και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα χρώματα των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Άνοιξε λογαριασμό στη Βραζιλία ο Τικίνιο (vid)

Συγκεκριμένα, ο Κάρλος Κορμπεράν παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Βρσάλικο, Μανωλά, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ θα είναι οι Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Εμβιλά, με τους Μασούρα, Χάμες Ροντρίγκες και Πεπ Μπιελ πίσω από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Εμβιλά, Μασούρας, Χάμες Ροντρίγκες, Μπιελ και Ελ Αραμπί.

Οι Ερυθρόλευκοι, έχοντας τον Χάμες Ροντρίγκες στην 11άδα τους, θέλουν να πάρουν το τρίποντο σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και να επιστρέψουν στις νίκες, μετά το 1-1 με τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ