Η βαθμολογία της Superleague

Ο Άρης αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο ΟΦΗ ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται μόνος στην κορυφή μετά το 5/5. Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία αλλά και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

Η 5η αγωνιστική της Superleague ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/9), με το μεγάλο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη να βρίσκει νικητή τον Άρη, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού και να ανεβαίνει στην 3η θέση με 10 βαθμούς.

Από τη μεριά τους οι «Ερυθρόλευκοι», με τους οποίους έκανε ντεμπούτο ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Μπακαμπού, βρίσκονται στην 6η θέση με 8 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ… σόκαρε τον ΠΑΟΚ στο 90+12′ στο Ηράκλειο, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και έφτασε τους 4 βαθμούς. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 11 βαθμούς.

Τέλος, Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 και παραμένουν ακόμα χωρίς νίκη τη φετινή σεζόν, ενω ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 του Ιωνικού εντός έδρας.

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του. Οι «πράσινοι» συνέχισαν την εντυπωσιακή τους φετινή πορεία έκαναν το 5/5 και παρέμειναν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων.

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού χάρη σε γκολ των των Γκαρσία και Μουκουντί. Έτσι, η Ένωση έφτασε τους 9 βαθμούς και πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην OPAP Arena την επόμενη αγωνιστική με τον Ιωνικό, ενώ ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τη Λαμία στο Περιστέρι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

Aτρόμητος – Λαμία 0-0
Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1
Άρης – Ολυμπιακός 2-1
Βόλος – Ιωνικός 2-0

Η Βαθμολογία

1.Παναθηναϊκός 15
2.ΠΑΟΚ 11
3.Άρης 10
4.ΑΕΚ 9
5.Ατρόμητος 8
6.Ολυμπιακός 8
7.Βόλος 8
8.Παναιτωλικός 7
9.Αστέρας Τρίπολης 4
10.ΟΦΗ 4
11.ΠΑΣ Γιάννινα 4
12.Λαμία 3
13.Λεβαδειακός 2
14.Ιωνικός 1

Η επόμενη αγωνιστική (6η)

ΑΕΚ – Ιωνικός
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ
Βόλος – Άρης
Ολυμπιακός – Ατρόμητος
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός
Λαμία – Λεβαδειακός

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από