Νιόπλιας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πάλεψαν μέχρι το τέλος, σημαντικός ο βαθμός για εμάς»

Νιόπλιας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πάλεψαν μέχρι το τέλος, σημαντικός ο βαθμός για εμάς»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την επιμονή που έδειξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις κινήσεις που... άργησαν να γίνουν.

Με μπαλοθιά του Διαμαντή, ο ΟΦΗ κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας έτσι τον Δικέφαλο 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το γεγονός ότι «κυνήγησαν» τον βαθμό μέχρι το φινάλε, ενώ στάθηκε και στον μεταγραφικό σχεδιασμό των Κρητικών.

Διαβάστε επίσης: Λουτσέσκου: «Είμαι απογοητευμένος – Χάσαμε τόσες ευκαιρίες» (vid)

«Να συγχαρώ τους παίκτες μου που πάλεψαν μέχρι το τέλος κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο που προηγήθηκε κιόλας. Το θέμα είναι ότι ο βαθμός μετράει, έχω πει ότι σιγά σιγά θα γίνουμε καλύτερη ομάδα, είμαι στεναχωρημένος που αργήσαμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις, δεν γίνεται να βάζουμε παίκτες που πήραμε πρόσφατα να παίζουν σε ματς δυναμικότητας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Όπως και να έχει, κρατάμε τον 1 βαθμό και προχωράμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νιόπλιας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ