Πάρντιου: «Δεν είναι εύκολο να ανατρέπεις το σκορ κόντρα στον πρωταθλητή – Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει μετά τη Νιούκαστλ»

Πάρντιου: «Δεν είναι εύκολο να ανατρέπεις το σκορ κόντρα στον πρωταθλητή – Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει μετά τη Νιούκαστλ»

Ενθουσιασμένος ο Άλαν Πάρντιου με τη νίκη και την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου στον Άρη αφού οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-1 του Ολυμπιακού. Ο Άγγλος προπονητής στάθηκε στις δηλώσεις του στη NOVA στη σημασία της νίκης, αλλά και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Γερμανία – Πολωνία 82-69: Στο βάθρο η Γερμανία του Σρέντερ (vid)

Όσα είπε ο Πάρντιου:

«Είχαμε δυσκολίες, είχαμε απουσίες σε κάποιες θέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν οι αλλαγές, κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και κερδίσαμε άξια».

Για το ότι η νίκη ήρθε με την ανατροπή: «Δεν είναι εύκολο να ανατρέπεις ένα σκορ, πόσο μάλλον κόντρα στον πρωταθλητή. Είχαμε πίστη, στην ανατροπή. Πιέσαμε δυνατά, ο Νταμπό έβγαλε τη πρώτη ασίστ και κάναμε αυτό που πρέπει».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδα: «Έχω πολύ καιρό να ζήσω τέτοια εμπειρία. Εδώ ίσως μετά από 2-3 χρόνια, ήταν η ευκαιρία μου να κερδίσω το παιχνίδι ως πρώτος προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ατμόσφαιρα. Θα ήθελα να αγκαλιάσω έναν-έναν κάθε οπαδό. Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει μετά τη Νιούκαστλ».

Για το αν η ομάδα θα κινηθεί μεταγραφικά: «Έχουμε αρκετούς παίκτες που έλειπαν, κυρίως στο κέντρο όμως πήραμε μεγάλο αποτέλεσμα. Έχουμε εξαιρετική ποιότητα, είμαστε πλήρης θεωρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ