Έγραψε ιστορία ο Αϊτόρ

Έγραψε ιστορία ο Αϊτόρ

Ο Αϊτόρ με το εντυπωσιακό χατ-τρικ που έκανε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, κατέγραψε ένα ιστορικό ρεκόρ 47 ετών στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς επικράτησε και επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 και έκανε το 5×5.

Οι πράσινοι έφτασαν τους 15 βαθμούς και είναι στο +4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, που ήρθε ισόπαλος με τον ΟΦΗ. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τριφυλλιού δεν ήταν άλλος από τον Αϊτόρ, ο οποίος σκόραρε και τα τρία τέρματα της ομάδας του στη Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής μετά το 1975 που πετυχαίνει τρία τέρματα εναντίον των Ηπειρωτών!

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στις 5 Ιανουαρίου 1975 και τελείωσε με νίκη 3-1 του Παναθηναϊκού και τον Σπύρο Λιβαθηνό να σημειώνει το μοναδικό του χατ τρικ σε επίπεδο Α’ Εθνικής.
Χατ τρικ έκανε και στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση των δύο ομάδων ο Κώστας Ελευθεράκης, το οποίο ήταν και για εκείνον το μοναδικό στην καριέρα του στην Α’ Εθνική.

Ο Σπύρος Λιβαθηνός μαζί με τον Κώστα Ελευθεράκη ήταν μέχρι πρότινος οι πρώτοι σκόρερ στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τέσσερα γκολ ο καθένας, αλλά σε αυτή την κατηγορία μπήκε από το Σάββατο ο Αϊτόρ, ο οποίος είχε πετύχει άλλο ένα γκολ κόντρα στους Ηπειρώτες 12 Δεκεμβρίου 2020.
Από τρία γκολ έχουν, από τη μεριά τους, ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Μάρκους Μπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ