Εξελίξεις με Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό – Θέλει να προλάβει το… κακό

Εξελίξεις με Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό – Θέλει να προλάβει το… κακό

Ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχίζουν άμεσα οι συζητήσεις με Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα για το νέο συμβόλαιο. Έρχεται στην Ελλάδα ο ατζέντης του.

Είναι ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Ή πιο σωστά, ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Super League. Ο λόγος για τον Αϊτόρ.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού «έλαμψε» σε ακόμη μια βραδιά και ουσιαστικά «καθάρισε» μόνος του τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε επίσης: Τα διαμαντάκια του Ολυμπιακού Β που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και η… μονιμοποίηση Λαλά, Γιάννη Μασούρα!

Ο Ισπανός πέτυχε χατ τρικ στην άνετη νίκη -όπως τη μετέτρεψε ο 26χρονος- του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ με 3-0, δείχνοντας για άλλη μια φορά την κλάση του και τον ηγετικό ρόλο που έχει αναλάβει στο «τριφύλλι», έχοντας ήδη φτάσει τα 5 γκολ και τις 2 ασίστ μέσα στη σεζόν.

Μια εξέλιξη που ομολογουμένως κανένας δεν περίμενε το καλοκαίρι του 2021. Έναν χρόνο πριν, ο Αϊτόρ ήταν «τελειωμένος» για τον Παναθηναϊκό. Δεν είχε θέση στην ομάδα και οι «πράσινοι» έψαχναν τρόπο να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του 26χρονου.

Ο ερχομός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ωστόσο άλλαξε τα δεδομένα. Ο Σέρβος τεχνικός απαίτησε την παραμονή του Αϊτόρ και έτσι όλα πήραν τον δρόμο τους. Ο Ισπανός ήταν ένας εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού την περασμένη σεζόν, μετρώντας σε 37 συμμετοχές, 9 γκολ και 10 ασίστ και φυσικά το νικητήριο τέρμα στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μια ονειρική σεζόν για τον ίδιο τον 26χρονο ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στους «πράσινους» έως και το επόμενο καλοκαίρι. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι από τον ερχόμενο Γενάρη, ο Ισπανός επιθετικός θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει για το μέλλον με όποια ομάδα επιθυμεί, και γιατί όχι, να υπογράψει κιόλας.

Στον Παναθηναϊκό ωστόσο θέλουν να προσέχουν για να έχουν. Έστω και καθυστερημένα λοιπόν, στο «τριφύλλι» έχουν αποφασίσει να ξεκινήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό.

Όσο πιο άμεσα γίνεται δηλαδή, καθώς έχουν ήδη ενημερώσει τον Αϊτόρ και τον εκπρόσωπο του για τις προθέσεις του συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός θέλει προφανώς να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αϊτόρ.

Και για αυτό αναμένεται να βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα ο ατζέντης του 26χρονου, ώστε να μπει στην τελική ευθεία η υπόθεση.

Πως έχουν τα δεδομένα; Ο ίδιος ο Ισπανός είναι θετικός στην παραμονή και αυτή τη στιγμή αυτός είναι ο πρωταρχικός του στόχος. Ωστόσο για να βάλει την… πένα του σε ένα νέο συμβόλαιο θα χρειαστεί να καλύψει και ο Παναθηναϊκός τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή.

Τη δεδομένη στιγμή ο Αϊτόρ αμείβεται με περίπου 400.000 ευρώ τον χρόνο. Ο Ισπανός φέρεται να θέλει τουλάχιστον μια αύξηση των 200.000, ώστε να φτάσει στις 600.000 ετησίως.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να ανοίξουν επισήμως πολύ σύντομα. Με τον Παναθηναϊκό να κάνει το αυτονόητο έστω και καθυστερημένα…

Όσο όμως η συμφωνία βρίσκεται στον «αέρα», τόσο πιο hot γίνεται ο Αϊτόρ, ο οποίος θα έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του τον ερχόμενο Γενάρη και μάλιστα με καλά λεφτά, εάν μπει στο νέο έτος χωρίς να έχει ανανεώσει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ