Φιλικό με Απόλλωνα για την ΑΕΚ – Μπαίνει στην εξίσωση ο Σιντιμπέ

Φιλικό με Απόλλωνα για την ΑΕΚ – Μπαίνει στην εξίσωση ο Σιντιμπέ

Την Παρασκευή η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο «Σεραφείδιο» σε μια φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα. Θα είναι και η... πρόβα τζενεράλε για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, με το τρίποντο στο Αγρίνιο να εξασφαλίζει στην ΑΕΚ την απαραίτητη ηρεμία.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπροστά τους μπόλικο χρόνο για να διορθώσουν πράγματα σε άμυνα και επίθεση, με τον Ματίας Αλμέιδα να επιθυμεί να βάλει στην εξίσωση και τους νεοφερμένους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το DNA του ανίκητου…

Κάπως έτσι, ο Αργεντινός τεχνικός ζήτησε να διεξαχθεί ένα φιλικό προκειμένου να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα, όσον ποδοσφαιριστών δεν έχουν πάρει αγωνιστικό ρυθμό, αλλά κυρίως για να δει την κατάσταση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Φυσικά, ο κόουτς της Ενωσης θα τεστάρει ξανά και τον Μουκουντί, που άφησε θετικές εντυπώσεις στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Η επιθυμία του Αλμέιδα, γίνεται πράξη και την Παρασκευή (23/9), η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Σεραφείδιο» σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Ασφαλώς, το ματς στα Σπάτα θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, με τον Σιντιμπέ να αγωνίζεται για πρώτη φορά -έστω και ανεπίσημα- με τον δικέφαλο στο στήθος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ