«Αυτό είναι το επιτελείο του Μίτσελ» (pic)

«Αυτό είναι το επιτελείο του Μίτσελ» (pic)

Σύμφωνα με ισπανικό Μέσο, ο Μίτσελ εκτός από τον Χουάν Κάρλος Μπαντιά, θα έχει ως βοηθό του και τον γιο του, Αντριάν.

Ο Μίτσελ παρουσιάστηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό τεχνικό μάλιστα να πιάνει αμέσως δουλειά, με στόχο την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας και την επιστροφή στις επιτυχίες.

Σε αυτή την προσπάθεια ο 59χρονος προπονητής, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα στο εξωτερικό, θα έχει μεταξύ άλλων τη συμπαράσταση του γιου του, Αντριάν, ο οποίος θα είναι ένας από τους βοηθούς του, σύμφωνα πάντα με όσα γράφει το ισπανικό «Migrantes de Balon».

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Με συγκέντρωση και σκληρή δουλειά θα είμαστε πάλι νικητές»

Ο Αντριάν έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 34 ετών και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι «ερυθρόλευκο», σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ. Τελευταία ομάδα του Αντριάν ήταν η Φουενλαμπράδα, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Μάλαγα, Εϊμπάρ, Έλτσε, Βαγιεκάνο, Χετάφε, Θέλτα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομών της Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία έκανε σπουδαία καριέρα του ο πατέρας του.

Εκτός από τον Αντριάν, ο Μίτσελ θα έχει επίσης βοηθό τον Χουάν Κάρλος Μπαντιά, με τον οποίο είχε συνεργαστεί τόσο στη Χετάφε, όσο και στη Μαρσέιγ, ενώ γυμναστής θα είναι ο Κίκε Σανθ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Ολυμπιακό και την ελληνική πραγματικότητα, καθώς ήταν στο πλευρό του Οσκαρ Γκαρθία, όταν ο Ισπανός ήταν προπονητής του πειραϊκού συλλόγου.

Ο Κίκε Σανθ έχει περάσει επίσης από Χετάφε, Θέλτα, Πούμας, Σεντ Ετιέν, Ζάλτσμπουργκ, Κάντσια, Χέρκουλες, Τενερίφη, Σανταντέρ, Χέρκουελς και Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ