Πάλμα: «Είχα πρόταση από την Ντιναμό, δεν με συγκινούν τα χρήματα»

Πάλμα: «Είχα πρόταση από την Ντιναμό, δεν με συγκινούν τα χρήματα»

Ο Λουίς Πάλμα μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, αποκαλύπτοντας την πρόταση που είχε από την Ντιναμό Κιέβου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τα χρήματα δεν τον συγκινούν.

Ο Λουίς Πάλμα έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την φετινή σεζόν με την φανέλα του Άρη, με τον εξτρέμ από την Ονδούρα να έχει απολογισμό μέχρι στιγμής τρία γκολ και δύο ασίστ σε εννέα εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, ο Πάλμα αποκάλυψε πως είχε πρόταση από την Ντινάμο Κιέβου την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ωστόσο την απέρριψε υπενθυμίζοντας ότι έχει συμβόλαιο για πολλά χρόνια με τον Άρη.

Διαβάστε επίσης: Χάμες Ροντρίγκες: Η μεγάλη «αδυναμία» του Μίτσελ από την εποχή της Ρεάλ

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς νιώθει για την κλήση του στην εθνική Ονδούρας: «Πολύ καλά, ήρεμος, χαρούμενος. Είναι πάντα προνόμιο να εκπροσωπείς τη χώρα σου, να εκπροσωπείς τα πέντε αστέρια και έχω αγωνία για τα παιχνίδια που έρχονται».

Για το πώς ζει το ματς με την Αργεντινή: «Με μεγάλη χαρά, είναι προνόμιο να παίζεις με την Αργεντινή, έχει σπουδαίους παίκτες και φυσικά τον Μέσι. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να τους αντιμετωπίσουμε».

Για το πώς βιώνει το παιχνίδι: «Πάντα υπάρχουν νεύρα, το άγχος θα υπάρχει πάντα. Πρέπει να το καταφέρουμε αυτό, είναι σπουδαίοι παίκτες στην ομάδα της Αργεντινής, έχουν ένα σερί και δεν θέλουν να το χάσουν. Εμείς προσπαθούμε πάντα να κερδίζουμε και να διασκεδάζουμε».

Για το αν ήταν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα το να παίξει απέναντι σε αυτά τα αστέρια: «Με χαρά και ως προνόμιο να παίζεις στην Εθνική και απέναντι σε αυτούς τους μεγάλους παίκτες… είναι μια μοναδική ευκαιρία. Χαιρόμαστε και αγωνιούμε να ξεκινήσει το παιχνίδι, να το απολαύσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα».

Για το ότι τον λένε «Bicho» (σ.σ. έντομο) λόγω του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η αλήθεια είναι ότι με λένε έτσι στην Ονδούρα όταν ήμουν στη Βίντα. Νιώθω χαρούμενος. Το να αντιμετωπίζεις τον Μέσι είναι μεγάλο προνόμιο, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι ο Λουίς Πάλμα, δεν υπάρχει τίποτα για τον «Bicho», οπότε μην ανησυχείς».

Για το αν θα έβγαζε φωτογραφία μετά το ματς: «Ποιος δεν θα θέλει μια φωτογραφία μαζί τους; Προφανώς πρέπει να είναι την κατάλληλη στιγμή, νομίζω ότι, αν υπάρχει η ευκαιρία να φωτογραφηθούμε μαζί τους, θα συμβεί, αν όχι, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι παίζουμε με αυτούς τους μεγάλους ποδοσφαιριστές».


Για το αν φαντάζεται μια τέτοια στιγμή:
 «Ως παίκτης πάντα ονειρεύεσαι να παίξεις απέναντι σε μεγάλους ποδοσφαιριστές, είτε ως αντίπαλος είτε ως συμπαίκτης, έτσι, τότε ονειρευόμουν να παίξω απέναντι σε σπουδαίους παίκτες και τώρα θα έχω το προνόμιο να τους αντιμετωπίσω. Από αυτή την άποψη είμαι χαρούμενος γιατί το όνειρο ενός παιδιού έχει εκπληρωθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ