Μάνατζερ Πάλμα: «Δεν είναι ώρα να πουληθεί, έχει να δώσει πολλά στον Άρη»

Μάνατζερ Πάλμα: «Δεν είναι ώρα να πουληθεί, έχει να δώσει πολλά στον Άρη»

Ο μάνατζερ του Πάλμα μίλησε για την πρόταση που απέρριψε ο Αρης για τον νεαρό επιθετικό και τόνισε ότι ο πελάτης του θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στη Θεσσαλονίκη και τον Αρη θα παραμείνει ο Λουίς Πάλμα, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, μιλώντας σε ραδιόφωνο της συμπρωτεύουσας.

Ο Πάουλο Ερνάντες μίλησε για την πρόταση που απέρριψε ο Αρης για τον νεαρό επιθετικό και τόνισε ότι ο πελάτης του θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Διαβάστε επίσης: Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Ιν-Μπέομ Χουάνγκ – Στην Ελλάδα την Τρίτη (12:30, 26/07) ο Κορεάτης χαφ

«Δεν είναι ώρα να πουληθεί, έχει να δώσει πολλά στον Άρη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Παραγουανού επιθετικού.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Metropolis»:

Για το αν περίμενε αυτές τις εμφανίσεις: «Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Έχει περιθώρια βελτίωσης ακόμη μπροστά του. Ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, είναι παίκτης με σπουδαία στοιχεία και πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα».

Για το αν υπήρχε ανησυχία για το αν ο Πάλμα θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι μεγάλο το χάσμα ανάμεσα στα δύο πρωταθλήματα. Είναι διαφορετικό να παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Έχει ποιότητα, είναι αφοσιώμένος στην καριέρα του και ήμουν σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί».

Για το αν μίλησαν μετά το ματς με τη Γκόμελ και πώς ένιωθε: «Ήταν υπερβολικά χαρούμενος. Είναι αφοσιωμένος στην προσπάθεια, μπήκε με αυτοπεποίθηση. Νιώθει την εμπιστοσύνη του Μπούργος και θέλει να το ανταποδίδει. Θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις».

Για την πρόταση από ομάδα του MLS: «Δεχθήκαμε μια πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων από ομάδα του MLS. Ο Καρυπίδης την απέρριψε γιατί τον θέλει αφοσιωμένο στο πρωτάθλημα και την ομάδα. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν τι θα γίνει. Ίσως πιάσει και τα διπλά. Με ρώτησε και τη δική μου άποψη και του είπα ότι συμφωνούσα μαζί του. Του είπα ότι δεν είναι ώρα να πουληθεί, έχει να δώσει πολλά στον Άρη».

Για το αν είναι στόχος του Πάλμα να βρεθεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα: «Το πρώτο του όνειρο ήταν να παίξει στην πρώτη κατηγορία και το πέτυχε. Το δεύτερο να κληθεί στην Εθνική και έγινε. Το τρίτο να πάει στην Ευρώπη και το κατάφερε. Το επόμενο είναι να παίξει σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ