Φιλική νίκη (1-0) με σκόρερ τον Μαχαίρα για την ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης – Ντεμπούτο Σιντιμπέ

Φιλική νίκη (1-0) με σκόρερ τον Μαχαίρα για την ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης – Ντεμπούτο Σιντιμπέ

Χάρη σε ένα γκολ του Θεοδόση Μαχαίρα η ΑΕΚ επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση στα Σπάτα με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Έπαιξε για 72 λεπτά ο Σιντιμπέ, προληπτικά αλλαγή ο Άμραμπατ.

Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω των εθνικών ομάδων η ΑΕΚ έπαιξε φιλικό στο Σεραφείδειο των Σπάτων με τον Απόλλωνα Σμύρνης και επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Θεοδόση Μαχαίρα. Ο νεαρός άσος επανήλθε από τον τραυματισμό του και ήταν αυτός που έκρινε την αναμέτρηση με σέντρα-σουτ στο 50′.

Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ μέχρι τώρα στα επίσημα ενώ ντεμπούτο με τα «κιτρινόμαυρα» έκανε ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ που έπαιξε για 72 λεπτά. Προληπτικά έγινε αλλαγή στο 29′ ο Νόρντιν Άμραμπατ και στη θέση του πέρασε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, με την κατάσταση του Μαροκινού να μην εμπνέει ανησυχία.

Διαβάστε επίσης: «Πράσινος» και με τη βούλα ο Πονίτκα (vid)

Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο ματς όταν στο 16′ ο Σίγκνεβιτς έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Αθανασιάδης έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε σταθερά. Στο 28′ ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιόνσον πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, όμως η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία χωρίς κανείς από τους συμπαίκτες του που ακολούθησαν τη φάση να προλάβουν να βάλουν την προβολή.

Στο 31′ ο Φράνσον είχε ένα καλό σουτ για την Ένωση ενώ στο 37′ και το 39′ ο Απόλλωνας είχε δύο καλές στιγμές με Σίγκνεβιτς και Παπαγεωργίου, όπου στην πρώτη η μπάλα έφυγε άουτ και στη δεύτερη έσωσε ο Αθανασιάδης με ωραία επέμβαση, με το 0-0 να μένει στο πρώτο μέρος.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η ΑΕΚ κατάφερε να βρει γκολ όταν ο Μαχαίρας συνέκλινε προς τα μέσα από αριστερά, έκανε μια σέντρα-σουτ, ο Γκατσίνοβιτς δεν κατάφερε για εκατοστά να πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα που είχε πορεία προς το τέρμα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 60′ κι έπειτα από φάση διαρκείας, ο Γκατσίνοβιτς έκανε ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ραντόνια, Μουκουντί, Μήτογλου, Σιντιμπέ (72’ Μουστακόπουλος), Γιόνσον (58’ Σιμάνσκι), Φράνσον, Μουστακόπουλος (58’ Ελίασον), Άμραμπατ (29’ Γκατσίνοβιτς), Μαχαίρας (58’ Αραούχο), Χριστόπουλος Απ..

Απόλλων Σμύρνης: Σόρτσαν, Κοροβέσης (29’ Οντόνε), Παπαγεωργίου, Τσαμούρης, Φατιόν, Ντομίνγκες, Λούχινγκερ, Λούι, Σίγκνεβιτς, Εσπάνια, Τσελεπίδης. Αγωνίστηκαν και οι Χαλίμι, Κρητικός, Ερέρα, Μωραΐτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ