Η ΑΕΚ τιμά τις ένδοξες μορφές της ιστορίας της

Η ΑΕΚ τιμά τις ένδοξες μορφές της ιστορίας της

Στα εγκαίνια της «OPAP Arena», όλες οι ένδοξες μορφές της ιστορίας της ΑΕΚ, θα περάσουν με τον έναν η τον άλλον τρόπο από το νέο «σπίτι» της Ένωσης.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Την Παρασκευή (30/9) η Ένωση θα πραγματοποιήσει την επιστροφή της στο «σπίτι» της μετά από 19 χρόνια, αφού θα ανοίξουν οι πύλες της «OPAP Arena» για τα εγκαίνια, ενώ τη Δευτέρα (3/10) η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα υποδεχθεί τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης: «Όργια» Μέσι με την Αργεντινή – Γκολ με φοβερή λόμπα (vids)

Στα εγκαίνια θα δώσουν το παρών όλοι οι εν ζωή σπουδαίοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ θα υπάρχουν και αναφορές στις ένδοξες μορφές του παρελθόντος, που δεν πρόλαβαν να δουν τον Δικέφαλο να επιστρέφει στο «σπίτι» του.

Συγκεκριμένα, έχουν προσκεκληθεί οι Νεστορίδης, Μαύρος, Παπαϊωάννου, Μπάγεβιτς, Νικολαΐδης, Ατματσίδης, Δημητριάδης, Μανωλάς, Λάκης Νικολάου και Γιώργος Σαββίδης, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον αείμνηστο Στέλιο Σεραφείδη, ο οποίος έχει ξεχωριστή θέση στην «OPAP Arena», σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ