Σκουτέρης : «Είχα παραδώσει την απόφαση στην ΕΠΟ από τις 23:00»

Σκουτέρης : «Είχα παραδώσει την απόφαση στην ΕΠΟ από τις 23:00»

Ο αθλητικός δικαστής που εκδίκασε την έφεση του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο Δημήτρης Σκουτέρης ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός στο πλαίσιο της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο δικαστής συγκεκριμένα, είπε ότι την απόφασή του για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, την είχε ο ίδιος παραδώσει καθαρογραμμένη στην ΕΠΟ στις 23:00-23:15 το βράδυ του Σαββάτου της 10ης Μαρτίου, ωστόσο στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας δημοσιεύτηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport.

Ταυτόχρονα, ο Σκουτέρης παραδέχτηκε ότι αδίκησε τον Μάρκους Μπεργκ, μη μειώνοντας του τις τέσσερις αγωνιστικές για τον διαπληκτισμό με τους Κρέσπο και Σάκχοφ. Επίσης, ο δικαστής στο περιθώριο μιας άλλης υπόθεσης στο Πρωτοδικείο και μιλώντας στους δικηγόρους ανέφερε ότι κανείς δεν πρόκειται να τον φιμώσει και ότι θα πει αυτά που θέλει και πρέπει στους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA. Επιπλέον είπε πως δεν μιλά με υπουργούς, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να ενημερώσει τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Σκουτέρης τέλος, έδωσε είδηση στους δικηγόρους επισημαίνοντάς τους ότι από την επόμενη σεζόν τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου θα στεγάζονται στο Ειρηνοδικείο ή στην Ευελπίδων ώστε οι δικαστές να μην έχουν καμία επαφή με τους παράγοντες της ΕΠΟ και των ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ