ΠΑΟΚ: Έρχονται… ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα για τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ: Έρχονται… ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα για τη Νέα Τούμπα

Η εβδομάδα που έρχεται είναι σημαντική για την Νέα Τούμπα και τον ΠΑΟΚ, καθώς αναμένεται να υπάρξουν... ανακοινώσεις για το έργο.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία για την Νέα Τούμπα και όλα αναμένεται να είναι έτοιμα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν πως αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ το χρονοδιάγραμμα των εργασιών κατεδάφισης της Τούμπας και τα τρία σχέδια που προτείνουν οι αρχιτέκτονες για τη μορφή που θα έχει το νέο γήπεδο του συλλόγου.

Στον ΠΑΟΚ έχουν παραλάβει το masterplan και τα τρία προσχέδια για τη νέα Τούμπα, από τις εταιρίες Salfo και Populous. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη μελετούν τις προτάσεις και τα σχέδια θα κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις αν και εφόσον χρειαστεί.

Η κατασκευή του νέου γηπέδου είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει πλέον, ενώ εκτός από το κομμάτι των σχεδίων, ο Δικέφαλος του βορρά αναμένεται να δώσει την ευκαιρία και στον κόσμο της ομάδας να επιλέξει το κατάλληλο σχέδιο.

Ο τρόπος που θα γίνει θα ανακοινωθεί σύντομα, πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα, ενώ το κόστος της νέας Τούμπας, το οποίο θα φτάσει τα 160 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί ολόκληρο από τον Ιβάν Σαββίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ