ΠΑΟΚ: Υπόκλιση της Φορτούνα στον Νάρεϊ

ΠΑΟΚ: Υπόκλιση της Φορτούνα στον Νάρεϊ

Ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα Ντίσελντορφ αποθέωσε τον Κάλεντ Νάρεϊ για το εκπληκτικό ξεκίνημά του στον ΠΑΟΚ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα Ντίσελντορφ Κρίστιαν Βέμπερ μιλώντας σε γερμανική ιστοσελίδα αναφέρθηκε στον εξτρέμ του ΠΑΟΚ Κάλεντ Νάρεϊ.

Ο Βέμπερ έκανε λόγο για έναν αναντικατάστατο παίκτη και ότι δεν μπορούσε να μαντέψει ότι θα έχει συνεισφορά συνολικά σε 23 γκολ σε μια σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πληρώνει το λάθος ο Σαββίδης – Ερχεται ο ατζέντης του Αουγκούστο, υπογράφει έως το 2026, με 4.000.000 €!

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Όταν ο Kάλεντ ήρθε στην Φορτούνα κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει ότι θα έχει συνεισφορά συνολικά σε 23 γκολ σε μια σεζόν. Μάλλον αυτό δεν το είχε πετύχει γενικότερα σε όλη την προηγούμενη καριέρα του».

«Φυσικά, η ποιότητα που έδειξε ο Kάλεντ μαζί μας είναι πολύ, πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί».

Το δημοσίευμα στην συνέχεια μεταξύ άλλων αναφέρει: «Για τον 28χρονο, ο οποίος μετακόμισε στην Ελλάδα σχεδόν πριν από δύο μήνες, το προσωπικό του ντεμπούτο στο νέο του σύλλογο δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα.

Ο Νάρεϊ είναι ο αδιαμφισβήτητος πολυτιμότερος παίκτης για τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στην σεζόν και έχει γράψει ήδη τέσσερις γκολ συνολικά (δύο γκολ / δύο ασίστ) σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ