Γιατί δεν έπαιξαν στο φιλικό Γκάρι Ροντρίγκες, Βρσάλικο – Τι έκανε στο Κατάρ ο Ελ Αραμπί

Γιατί δεν έπαιξαν στο φιλικό Γκάρι Ροντρίγκες, Βρσάλικο – Τι έκανε στο Κατάρ ο Ελ Αραμπί

Γκάρι Ροντρίγκες, Σίμε Βρσάλικο και Γιουσέφ Ελ Αραμπί έλειπαν για κάποιες προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και to10.gr εξηγεί τα πού, πώς, πότε, γιατί.

Ο Μίτσελ είδε όσα ήθελε στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ομάδα Β. Και όπως φαίνεται, έχει πάρει τις αποφάσεις του για το ποιοι θα συνεχίσουν στην πρώτη ομάδα και ποιοι όχι. Αυτές αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ σύντομα, με τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών να επιστρέφουν τη Δευτέρα (26/09) το απόγευμα στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής.

Σε αυτούς που θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού δεν θα είναι οι 13 διεθνείς Γιώργος Μασούρας, Ανδέρας Μπουχαλάκης (Ελλάδα), Τζολάκης (Εθνική Ελπίδων), Ινμπόμ Χουάνγκ, Ουί -Τζο Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες (Ν. Κορέα), Ντιαντιέ Σαμασέκου (Μάλι), Πιέρ Κούντε (Καμερούν), Αμπουμπακάρ Καμαρά (Μαυριτανία), Παπέ Σισέ (Σενεγάλη), Αγκιμπού Καμαρά (Γουινέα), Τόμας Βατσλίκ (Τσεχία), Ντορόν Λάιντνερ (Ισραήλ). Ωστόσο, δεν αναμένεται να υπάρξουν νέες απουσίες, όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, με βάση τον προγραμματισμό στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού θα δώσει το παρών και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο μοναδικός παίκτης της πρώτης ομάδας (πλην Μαρσέλο, που συνεχίζει το πρόγραμμά του), ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο εσωτερικό δίτερμα με τον Ολυμπιακό Β. Πολύ απλά, επειδή δεν βρισκόταν στην Ελλάδα. Και είχε σοβαρό λόγο για αυτό.

Συγκεκριμένα, ο δεξιός εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι αναχώρησε εσπευσμένα για την Ολλανδία, με σκοπό να παραστεί την κηδεία του πεθερού του, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Πέμπτη. Ο Γκάρι πήρε άδεια από την ομάδα και τον Μίτσελ και τη Δευτέρα θα βρίσκεται κανονικά στο Ρέντη, για να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την εβδομάδα που πέρασε ακόμη δύο ποδοσφαιριστές είχαν πάρει έξτρα ημέρες άδειας. Ο Σίμε Βρσάλικο είχε πάει στην Κροατία για να τιμηθεί από την εθνική Κροατίας για την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και έχασε δύο προπονήσεις, ωστόσο, τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο βρέθηκε στο Ρέντη και έκανε ατομικό πρόγραμμα. Χωρίς, ωστόσο, να παίξει στο φιλικό με τη δεύτερη ομάδα.

Εκτός Ελλάδος είχε μεταβεί και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αυτή την εβδομάδα. Ο Μαροκινός επιθετικός είχε ζητήσει και λάβει μία ημέρα έξτρα άδεια από τους Ερυθρόλευκους και μετέβη για δύο ημέρες στην Ντόχα του Κατάρ, με σκοπό να διευθετήσει προσωπικά του θέματα.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει σπίτι στην Ντόχα και στενές σχέσεις με την οικογένεια του σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Τανί. Μάλιστα, είχε συμμετοχή και στις προετοιμασίες για το Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ φέτος τον χειμώνα, συμμετέχοντας σε μια σειρά από εκδηλώσεις ως επίτιμος καλεσμένος.

Σε αντίθεση με τους άλλους δύο συμπαίκτες του, ο Ελ Αραμπί γύρισε το πρωί της Πέμπτης, το απόγευμα προπονήθηκε μόνος του στο Ρέντη, υπό τις οδηγίες του βοηθού του Μίτσελ, την Παρασκευή συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα και το Σάββατο αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Β’, σημειώνοντας μάλιστα δύο γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ