Όργια Λάιντνερ: Έπαιξε μετά από 3.5 μήνες, πήρε την υψηλότερη βαθμολογία και αποθεώνεται (Vids)

Όργια Λάιντνερ: Έπαιξε μετά από 3.5 μήνες, πήρε την υψηλότερη βαθμολογία και αποθεώνεται (Vids)

Ο Ντορόν Λάιντνερ ήταν από τους κορυφαίους στη νίκη του Ισραήλ επί της Αλβανίας και αποθεώνεται στην πατρίδα του. Η υψηλότερη βαθμολογία, οι αμέτρητες κούρσες και ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι που μας πέρασε ολοκλήρωσε την απόκτηση του Ντορόν Λάιντνερ από τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν έναν σύγχρονο αριστερό μπακ, που αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της εθνικής ομάδας του Ισραήλ και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα στη θέση του.

Ο Λάιντνερ ωστόσο, λόγω του διαβατηρίου του δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί με τη φανέλα των Πειραιωτών ακόμη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζει να βρίσκεται στις επιλογές της εθνικής του ομάδας.

Στη χθεσινή αναμέτρηση του Ισραήλ με την Αλβανία για το Nations League ήταν βασικός και «έλαμψε», αφού ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους του ματς και ο καλύτερος αμυντικός με βάση τη βαθμολογία.

Το Ισραήλ νίκησε με 2-1 τους Αλβανούς και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο, με τον μπακ του Ολυμπιακού να είναι εξαιρετικός. Συνολικά σε 4 ματς με την εθνική ομάδα στο Nations League, έχει ήδη δώσει 2 ασίστ.

Με την Αλβανία ήταν στο αρχικό σχήμα αν και δεν είχε παίξει καθόλου για σχεδόν 3.5 μήνες. Αγωνίστηκε μέχρι το 72ο λεπτό και τον έβγαλε ο προπονητής του μόνο και μόνο επειδή δεν είχε ρυθμό, λόγω της αποχής του.

Στα ΜΜΕ της πατρίδας του ο Λάιντνερ αποθεώνεται για την παρουσία του, όπως και ο Ολυμπιακός που τον απέκτησε το καλοκαίρι, αφού όλοι θεωρούν ότι πήρε «λαβράκι» που μόλις έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί θα εντυπωσιάσει…

Η αποθέωση, το rating και η εθνική Ελπίδων

Ο Λάιντνερ είναι παίκτης που θα γίνει σημαντικός στο λιμάνι, κάτι που πιστεύουν όλοι οι συμπατριώτες του.

Συγκεκριμένα, οι Ισραηλινοί στις βαθμολογίες του έχουν βάλει 7 και πάνω, ενώ αναφέρουν πως έδωσε μια μοναδική παράσταση και ότι είναι ένας από τους λίγους παίκτες της εθνικής Ισραήλ που μπορούν να κάνουν σπουδαία καριέρα.

Ο Λάιντνερ επέστρεψε στη δράση χθες μετά από τις 13 Απριλίου και ένα ματς της εθνικής του ομάδας με την Ισλανδία.

Οι κριτικές λένε ότι έκανε τη διαφορά από το αριστερό άκρο της άμυνας, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, δεκάδες ανεβάσματα και δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του ματς ότι δεν έχει παίξει στον Ολυμπιακό. Μιλάμε άλλωστε για έναν 20χρονο παίκτη με πάνω από 50 συμμετοχές ήδη σε συλλογικό επίπεδο, με τους Ισραηλινούς δεδομένο από όσα δείχνει ότι θα αφήσει εποχή…

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο 20χρονος δεν θα μείνει στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για το ματς με τη Μάλτα, καθώς θα ταξιδέψει με την Ελπίδων του Ισραήλ που παίζει μια πρόκριση στα προκριματικά του Euro κόντρα στην Ιρλανδία.

Προτιμήθηκε λοιπόν, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα και κυρίως εφόσον είναι σημαντικός να βοηθήσει σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της Ελπίδων τα τελευταία χρόνια για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού. Ειδικά από τη στιγμή που η ανδρική ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στο Nations League.

Δείτε μια απίστευτη κούρσα του Λάιντνερ στο χθεσινό ματς: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ