ΠΑΟΚ : Πρόβλημα με Μιχόγεβιτς και η αποστολή με Πανιώνιο

ΠΑΟΚ : Πρόβλημα με Μιχόγεβιτς και η αποστολή με Πανιώνιο

Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, κατά την διάρκεια της προπόνησης, αισθάνθηκε ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας (14/4, 19:30) για την 27η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Το προπονητικό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του σαββατιάτικου παιχνιδιού, ενώ παράλληλα έγινε και δουλειά στις στημένες φάσεις. Ο Στέλιος Μαλεζάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός έμεινε και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς που αισθάνθηκε ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο Τιμπό Μουλέν από την πλευρά του έβγαλε όλη την προπόνηση και θα βρίσκεται στην αποστολή.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πέρα από τους τραυματίες Μαλεζά και Μιχόγεβιτς, δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Πέλκα και Μαουρίσιο. Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Αζεβέδο, Δεληγιαννίδη, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Κάνιας, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιό, Κουλούρη και Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ