ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης αλλάζει τα πλάνα του Λουτσέσκου εν όψει Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης αλλάζει τα πλάνα του Λουτσέσκου εν όψει Παναθηναϊκού

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αρχίσει να σκέφτεται πως θα καλύψει την ενδεχόμενη απουσία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, που ταλαιπωρείται από οίδημα στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού, φέρνει αλλαγές στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου εν όψει του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (2/10, 21:30).

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί ο Έλληνας αμυντικός του Δικεφάλου του βορρά θα κρίνουν αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος έχει συγκεκριμένες εναλλακτικές, σε περίπτωση που ο νεαρός άσος μείνει εκτός.

Διαβάστε επίσης: Αντίστροφη μέτρηση για Πασχαλάκη: Περνάει ιατρικά και υπογράφει στον Ολυμπιακό

Μια από αυτές είναι ο Ιβάν Νέσμπεργκ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους «ασπρόμαυρους».

Η άλλη είναι ο Γιάννης Κάργας, ο οποίος έχει μείνει στον «πάγο» μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι. Μένει να φανεί τι θα αποφασίσει ο Λουτσέσκου, ο οποίος θα καταλήξει σε έναν από τους δύο μετά τις δοκιμές που θα γίνουν στη σημερινή προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ