Μπέος σε Κούτσια: «Αν δεν παίξεις Εθνική, θα είσαι μ…..ς»

Μπέος σε Κούτσια: «Αν δεν παίξεις Εθνική, θα είσαι μ…..ς»

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε σε συνέντευξή του τι είπε στον Κούτσια, τον οποίο πήρε δανεικό στον Βόλο από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως δεν γίνεται να μην παίζει στην Εθνική.

Ο Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε μεταξύ άλλων για το τι είπε στον Κούτσια όταν τον πήρε στον Βόλο ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε στα εγκαίνια της OPAP Arena, ενώ μίλησε τόσο για τον Παόλο Φερνάντες όσο και για τους λόγους που δεν έδωσε εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη.

Διαβάστε επίσης: Ποιο είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα με το -7 του Ολυμπιακού;

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5:

Για το αν θα πάει στα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς OPAP Arena»: «Δεν θα πάω στα εγκαίνια της OPAP Arena γιατί θα σερβίρουν… φακές με ρέγγα και δεν τρώω. Πλάκα κάνω. Δεν θα πάω γιατί το πρόγραμμα μου έχει υποχρεώσεις με τον Δήμο Βόλου και είναι πιεσμένο.

Εχω ραντεβού στην Αθήνα με τρεις υπουργούς για την πόλη μου, έχω να πάω και στο Πήλιο. Η πρόσκληση είναι κίνηση πολιτισμού. Θα πάει ο Σαββίδης από την Ρωσία; Αλλο να πάει ο πρόεδρος και άλλο ο αντιπρόεδρος (σ.σ. ο Γκαγκάτσης). Είναι καλό, πάντως, να γίνονται τέτοια γήπεδα και τέτοιες επενδύσεις. Πριν από τα γήπεδα θα έπρεπε να φτιαχτούν και άλλα πράγματα…».

Για τον Κούτσια: «Θέλω να τον δω σε δύο προπονήσεις ακόμη. Τον είδα δέκα λεπτά με τον Ιωνικό. Η πρώτη μου εκτίμηση είναι αυτό που είπα και στον Δουβίκα. «Αν δεν παίξεις εθνική Ελλάδας θα είσαι μαλ…» Δεν ξέρω πως έπαιζε ο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ και δεν έπαιζε ο Κούτσιας. Θα τρελαθώ. Δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα ακόμη. Εδώ δεν μπαίνουν ούτε στο γήπεδο οι μπαμπάδες και οι θείοι, γιατί οι γονείς από αγάπη κάνουν κακό στα παιδιά. Αφήστε τα αυτά… Υπάρχει μία ζοφερή κατάσταση στο ποδόσφαιρο, ακούστε αυτά που θα πω στην ΓΣ της ΕΠΟ.»

Για τον Φερνάντες: «Από την πλευρά Σαββίδη και Μπέου δεν υπήρχε κάτι οικονομικό, η επιθυμία μου ήταν να πάει στον ΠΑΟΚ. Ήρθαν μετά σε επαφή και δεν ολοκληρώθηκε, προφανώς προτιμούν να δίνουν στον Λάμπρου 450.000 ευρώ, που ούτε μπάνιο έπρεπε να κάνει και δεν τα βρίσκουν με έναν φτασμένο παίκτη.

Εγώ τους έφερα σε επαφή. Αν μιλούσε ο Σαββίδης ή ο Γκαγκάτσης θα το έλυναν. Δεν ξέρω ποιος μίλησε, έκαναν μεγάλο λάθος. Δεν γνωρίζω γιατί δεν έκλεισε. Θα έκανε, πάντως, την διαφορά στον ΠΑΟΚ, αυτή είναι η εκτίμησή μου. Ξαναλέω, εγώ είχα συμφωνήσει με τον Σαββίδη. Προφανώς έχει δικούς του ανθρώπους που τρέχουν τα υπόλοιπα. Μπορεί να φταίει ο μάνατζερ, δεν ξέρω.»

Για την αθωωτική απόφαση για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Δεν θέλω να σχολιάσω, εγώ πήγα φυλακή από επίορκους δικαστές που δέχθηκαν πολιτική παρέμβαση, αθωώθηκα μετά, αλλά είμαι στην πατρίδα μου και δεν θέλω να διεκδικήσω κάτι από την χώρα μου με αγωγή. Εμεινα μέσα 11 μήνες και 11 ημέρες. Μου έδωσε τρομερή δύναμη ότι ήθελα να δικαιωθώ.

Μόλις βγήκα έγινα δήμαρχος, αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος γνώρισε ότι είμαι αθώος. Πάμε για τρίτη θητεία και θέλω να καθαρίσω αυτούς τους κοπρίτες που έκαναν κακό στην πόλη και στην χώρα μου. Το 2014 παρέλαβα 37 εκ. χρέη από δεσμεύσεις περιουσιών που δεν είχαν πληρώσει και 17 δάνεια που τα είχαν πάρει μέχρι το 2012 και που είχαν έναρξη πληρωμής μετά από 10 και 14 χρόνια! Μετά τα πλήρωνε ο Μπέος. Με ξένο κω… έκαναν τον που…».

Για το ότι δεν έδωσε εισιτήρια στους οπαδούς του Αρη: «Δεν έχω φοβηθεί ποτέ στη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες αξίες στην ζωή. Παίζουμε χρονικά με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, όσα εισιτήρια ζητήσουν θα τα πάρουν. Υπάρχει μία κερκίδα 5.200 και όσα χρειαστούν θα τα δώσουμε.

Με τον Άρη υπάρχει μία ιδιαιτερότητα. Πέρσι δημιούργησαν τεράστια προβλήματα και η ΠΑΕ Βόλος, βάσει της διάταξης, έφαγε ένα πρόστιμο που το πλήρωσε. Επίσης έγιναν ζημιές και είμαστε στα δικαστήρια με την ΠΑΕ Άρης και διεκδικούμε το ποσό. Έχει εκδικαστεί και περιμένουμε την απόφαση.

Θεωρώ ότι από την στιγμή που υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα και δεν φρόντισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης να βρεθεί μία λύση, έστω να πέσει ένα τηλέφωνο, δεν πρέπει να δώσω. Είχα καλές σχέσεις, πλέον δεν έχω με τον κ. Καρυπίδη. Υπάρχει εκκρεμοδικία, όχι οφειλή. Το θέμα θα έπρεπε να λυθεί πριν πάμε στα δικαστήρια.

Στο γήπεδό μας εμείς αποφασίζουμε ποιον φιλοξενούμε και αν εκτιμούν την φιλοξενία. Ως δήμαρχος με σύμφερε να έρθουν, θα είχε και τζίρο η πόλη μου. Αλλά επειδή εκκρεμούν αυτά τα πράγματα και δίπλα στους υγιείς φιλάθλους μπαίνουν και κάποιοι πρόθυμοι να δημιουργήσουν πρόβλημα, φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ