Αντίστροφη μέτρηση για Πασχαλάκη: Περνάει ιατρικά και υπογράφει στον Ολυμπιακό

Αντίστροφη μέτρηση για Πασχαλάκη: Περνάει ιατρικά και υπογράφει στον Ολυμπιακό

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι θέμα χρόνου να υπογράψει στον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να περνάει αυτή την ώρα ιατρικές εξετάσεις.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ με την εθνική ομάδα της Τσεχίας, αναμένεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε to10.gr το βράδυ της Τετάρτης.

Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα με τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος αποτελεί την πιο επιλογή κίνηση των Πειραιωτών και πλέον είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Πασχαλάκης περνάει αυτή την ώρα από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Το γεγονός ότι ο Βατσλίκ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα του στον ώμο, η απόφαση για ενίσχυση στη θέση «1» ήταν ειλημμένη στο λιμάνι.

Ο Μίτσελ έκρινε ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μείνει μόνο με τους Τζολάκη και Κρίστινσον για τους επόμενους μήνες. Ο Πασχαλάκης έχει και ερυθρόλευκο παρελθόν καθώς ήταν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ αποκτιέται ως ελεύθερος.

Ο Πασχαλάκης υπογράφει στον Ολυμπιακό μετά από 5 χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε συνολικά 179 συμμετοχές και κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και 3 Κύπελλα σε αυτό το διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ