ΑΕΚ: «Ελάτε έγκαιρα, χρησιμοποιείστε τα ΜΜΜ»

ΑΕΚ: «Ελάτε έγκαιρα, χρησιμοποιείστε τα ΜΜΜ»

Με επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ κάλεσε τους φιλάθλους της να δώσουν το «παρών» εγκαίρως απόψε στα εγκαίνια της «OPAP Arena» ώστε να εξελιχθεί ομαλά η εκδήλωση.

Οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης των εγκαινίων της «OPAP Arena» εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με επίσημη ανακοίνωση, οι «κιτρινόμαυροι» ζητάνε από τους φιλάθλους τους να παρευρεθούν εγκαίρως στο γήπεδο, δηλαδή στις 17:00, όταν και θα ανοίξουν οι «πύλες» της «Αγιά Σοφιάς», καθώς τονίζουν ότι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθούν τα ΜΜΜ για την μετακίνηση.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία γράφεται ξανά για την ΑΕΚ: Η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια και η… παρέλαση εμβληματικών μορφών

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Φίλοι της ομάδας μας.

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την στιγμή που όλοι περιμέναμε εδώ και πάνω από 19 χρόνια. Για να χαρούμε όλοι μας σε όλο τους το μεγαλείο τα επίσημα εγκαίνια της OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια, ας προσπαθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας από μας για κάποια πράγματα που θα κάνουν την όλη διαδικασία πιο εύκολη. Σας παρακαλούμε θερμά να προσέλθετε στο γήπεδο όσο το δυνατό πιο κοντά στην ώρα που θα ανοίξουν οι θύρες, δηλαδή στις 5 το απόγευμα.

Είναι επίσης αναγκαίο να τονιστεί πως στο γήπεδο δεν πρέπει να επιχειρήσει να έρθει κανείς φίλος της ΑΕΚ που δεν έχει καταφέρει να προμηθευτεί εισιτήριο. Αυτό είναι βασική οδηγία από την ΕΛ. ΑΣ.

Τέλος, σας θυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως η αστυνομία καλεί τους φιλάθλους μας, στο μέτρο του δυνατού να προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να φτάσουν στην Νέα Φιλαδέλφεια χρησιμοποιώντας Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κι όχι τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε Σπίτι μας!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ