19 χρόνια ήταν πολλά: Απόψε τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

19 χρόνια ήταν πολλά: Απόψε τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Αναμονή τέλος, η ΑΕΚ επιστρέφει στα... πάτρια εδάφη! Απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Ένωσης.

Χρειάστηκε να περιμένει 19 χρόνια και κάτι παραπάνω για να ζήσει αυτή τη μέρα. Η αναμονή αυτή ωστόσο φτάνει απόψε στο τέλος της για την ΑΕΚ.

Η αναμονή αυτή ωστόσο φτάνει απόψε στο τέλος της για την ΑΕΚ. Η 30η του Σεπτέμβρη του 2022 θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια για τον λαό της Ένωσης. Απόψε η ΑΕΚ επιστρέφει μια και καλή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στη γειτονιά της. Εκεί όπου έζησε και τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της.

Διαβάστε επίσης: «Γαμ#μ€νος δολοφόνος ο Αντετοκούνμπο…» (Vid)

Ο λαός του Δικεφάλου θα ζήσει απόψε μαγικές στιγμές, στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Ένωσης. Η «OPAP Arena» ανοίγει τις πύλες της από τις 17:00 το απόγευμα, με την εκδήλωση να είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει γύρω στις 20:00 το βράδυ.

Όσοι δώσουν απόψε το «παρών» στην «Αγιά Σοφιά» θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη μεγάλη γιορτή που έχει ετοιμάσει η ΑΕΚ, η οποία θα δώσει στο κοινό της διάφορα βίντεο με μεγάλες στιγμές της ιστορίας της.

Παράλληλα, στη Νέα Φιλαδέλφεια θα βρεθούν απόψε και 23 εμβληματικές προσωπικότητες της ΑΕΚ, τους οποίους και θα τιμήσει μέσα στο γήπεδο, σε αυτή τη μεγάλη επιστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Αντώνη Παραγιό, Ανδρέα Σταματιάδη, Κώστα Νεστορίδη, Γιώργο Κεφαλίδη, Γιώργο Καραφέσκο, Νίκο Σταθόπουλο, Παντελή (Λάκη) Νικολάου, Χρήστο Αρδίζογλου, Θωμά Μαύρο, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Λύσανδρο Γεωργαμλή, Τάκη Καραγκιοζόπουλο, Χρήστο Βασιλόπουλο, Γιώργο Σαββίδη, Γιώργο Κούτουλας, Ντανιέλ Μπατίστα, Βασίλη Δημητριάδη, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Ηλία Ατματσίδη, Μιχάλη Κασάπη, Χρήστο Κωστή και Ντέμη Νικολαΐδη.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα τιμήσουν φυσικά και τους «θρύλους» που δεν πρόλαβαν να δουν το νέο «παλάτι» του συλλόγου, ανάβοντας και τους πυρσούς του γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ