Το πρώτο μήνυμα του Βατσλίκ μετά τον τραυματισμό του (pic)

Το πρώτο μήνυμα του Βατσλίκ μετά τον τραυματισμό του (pic)

Ο Τόμας Βατσλίκ αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του και τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν.

Ο Τόμας Βατσλίκ αντιμετωπίζει έναν σοβαρό τραυματισμό στον ώμο που επιδεινώθηκε μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Ο Τσέχος γκολκίπερ θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2-3 μήνες, για αυτό και ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο Βατσλίκ από την πλευρά του έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά το άκουσμα της είδησης ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση και εξήγησε τους λόγους που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση κατόπιν διαβουλεύσεων με γιατρους.

Παράλληλα, ο έμπειρος Τσέχος τόνισε ότι δεν γνωρίζει το διάστημα απουσίας του, ενώ υπογράμμισε ότι θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Γεια σε όλους. Απλά θα ήθελα να μοιραστώ τα τελευταία νέα για την απουσία μου. Για τις τελευταίες δυο εβδομάδες παλεύω με έναν τραυματισμό στον ώμο που δυστυχώς επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της εθνικής διακοπής.

Όσο ήμουν σε θέση να αντιμετωπίσω τον πόνο, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου στο γήπεδο, αλλά τώρα, μετά από πολλές διαβουλεύσεις με γιατρούς και ειδικούς, αναγκάζομαι να μείνω εκτός.

Τώρα είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η διάρκεια της ανάρρωσης, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό! Να προσέχετε!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ