Στο Ρέντη ο Πασχαλάκης, προπονήθηκε κανονικά – Το συμβόλαιο, ο Τζολάκης και το χειρουργείο του Βατσλίκ

Στο Ρέντη ο Πασχαλάκης, προπονήθηκε κανονικά – Το συμβόλαιο, ο Τζολάκης και το χειρουργείο του Βατσλίκ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πήγε στο Ρέντη, έπιασε δουλειά και to10.gr καταγράφει όσα συνέβησαν, αλλά και τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο Ελληνας πορτιέρο πέρασε το πρωί της Πέμπτης με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Εν συνεχεία βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και υπέγραψε το συμβόλαιο που του είχαν ετοιμάσει οι πρωταθλητές. Συμβόλαιο αντίστοιχο με το περσινό του Τόμας Βατσλίκ.

Ο 33χρονος γκολκίπερ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που προβλέπει συμφωνία για 1+1 χρόνια. Με ένα φιξ ποσό, αλλά και μπόνους συμμετοχών. Μάλιστα, οι συμμετοχές είναι και το κλειδί για την ενεργοποίηση του δεύτερου χρόνου της συμφωνίας μεταξύ Ολυμπιακού και Πασχαλάκη. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές αναγκαίο ποσοστό, αλλά εάν ο διεθνής γκολκίπερ συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό επίσημων συμμετοχών, ανανεώνεται αυτόματα ο δεύτερος χρόνος.

Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, ο Βατσλίκ είχε υπογράψει αυτόματη ανανέωση εάν αγωνιζόταν στο 70% των αγώνων της σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τέλος της περσινής σεζόν το συμβόλαιο του Τσέχου του απέφερε ένα ποσό που πλησίασε το εκατομμύριο, λόγω των πολλών συμμετοχών του. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το ανώτατο ποσό που μπορεί να λάβει ο Πασχαλάκης από του συμφωνία με τους Ερυθρόλευκους, φτάνει μάξιμουμ στα μισά.

Τα πάντα στη μεταγραφή του έμπειρου τερματοφύλακα έγιναν γρήγορα. Ο ίδιος δεν είχε κρύψει ότι ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό. Αλλά από πλευράς Ερυθρόλευκων είχε παρθεί η απόφαση να μην γίνει κίνηση για τερματοφύλακα. Εντούτοις, η ατυχία του ενός, μπορεί να προκαλέσει την ευτυχία του άλλου. Με τον τραυματισμό του Βατσλίκ να αλλάζει τα πάντα. Ετσι, το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός κάλεσε τον Πασχαλάκη, αυτός ανταποκρίθηκε άμεσα και όλα τελείωσαν σε λίγες ώρες.

ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Μετά τα ιατρικά, τις υπογραφές, τις φωτογραφίες και τα βίντεο της παρουσίασης, ο Πασχαλάκης έπιασε δουλειά. Ο νέος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, ενώ γνωρίστηκε και με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Πασχαλάκης θέτει εαυτόν άμεσα στη διάθεση του προπονητή του και έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν ο Μίτσελ θα αποφασίσει να τον πάρει έστω στην αποστολή της αναμέτρησης του αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει το δεύτερο ντεμπούτο του στον πάγκο των Πειραιωτών. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ομαδικές προπονήσεις εδώ και σχεδόν 4 μήνες, ακολούθησε όλο το πρόγραμμα των γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Μίτσελ δείχνει να έχει αποφασίσει ότι ο Κωσταντής Τζολάκης είναι αυτός που θα ξεκινήσει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τόμας Βατσλίκ, πήγε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, μίλησε με τον γιατρό της ομάδας του Πειραιά και εντός των ημερών θα μπει στο χειρουργείο. Είτε στην Ελλάδα είτε σε κάποιο εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ