Άρης: Διπλό με πολλαπλά οφέλη στον Βόλο

Άρης: Διπλό με πολλαπλά οφέλη στον Βόλο

Η νίκη στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας, θα δώσει στον Άρη βαθμολογική, ψυχολογική αλλά και οικονομική ώθηση ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις δύο σερί νίκες του στο πρωτάθλημα, επί του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού, έστω και αν μεσολάβησε η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής μας ομάδας, θα παραταχθεί στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο ο Άρης.

Μια αναμέτρηση ιδιαίτερα σημαντική για τους κιτρινόμαυρους. Για την ακρίβεια η πιο σημαντική μέχρι την επόμενη. Σε περίπτωση που φύγει άλλωστε από την πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας με τους τρεις βαθμούς της νίκης, τότε τα οφέλη του θα είναι πολλαπλά. Θα πάρει ώθηση βαθμολογική, ψυχολογική αλλά και οικονομική.

Διαβάστε επίσης: Ο Σπόραρ δεν πάει πρώτη φορά στην Τούμπα – Πότε πανηγύρισε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Ο τρίτος Άρης με νίκη θα εκμεταλλευτεί τις βαθμολογικές απώλειες που θα έχουν ένας εκ των ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκού , ή και οι δύο αν το ντέρμπι στην Τούμπα λήξει χωρίς νικητή. Ακόμα, έχοντας τρεις σερί νίκες, θα πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο εντός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Ψυχολογία όχι μόνο σε παίκτες και τεχνικό τιμ αλλά και στον κόσμο. Οι οπαδοί του Άρη θα γεμίσουν έτσι και αλλιώς το Κλεάνθης Βικελίδης για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, όμως, όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, σε περίπτωση τρίτης σερί νίκες νίκης το sold out στα εισιτήρια θα γίνει μέσα σε μια ώρα.

Σε ότι αφορά, πάντως, το παιχνίδι του Βόλου, μιας και πιάσαμε τα των οπαδών, η ΠΑΕ Άρης αναμένεται να βγάλει και σήμερα νέα ανακοίνωση, καλώντας τους οπαδούς της ομάδας να μην ταξιδέψουν στην πόλη της Μαγνησίας. Είναι ξεκάθαρο οτι οι άνθρωποι των κιτρίνομαυρων φοβούνται πιθανή προβοκάτσια στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο βασικός λόγος, άλλωστε, που ο Άρης είχε γλιτώσει την πιο βαριά τιμωρία στο περσινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήταν το ότι είχε παρουσιάσει τα αποκόμματα από τα εισιτήρια που είχαν προμηθευτεί οι οπαδοί του.

Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι επιλογές που θα κληθεί να κάνει ο Άλαν Πάρντιου σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του τραυματία Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στα χαφ,σε περίπτωση που δεν καταφέρει τελικά να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί ο Νταμπό.

Οι Ενκουλού και Πίρσμαν διεκδικούν τη θέση του παρτενέρ του Φαμπιάνο, ενώ σε οτι αφορά τα αμυντικά χαφ ο Γκαρσία φαντάζει ως ο πιθανότερος για να πλαισιώσει τον Ντιόπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ