Marca για Αϊτόρ: «Η Αθήνα προσκυνά τον Θεό της»

Marca για Αϊτόρ: «Η Αθήνα προσκυνά τον Θεό της»

Η γνωστή ισπανική εφημερίδα, Marca, αποθέωσε τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα για τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η Marca έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, με αφορμή τις εξαιρετικές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν (και όχι μόνο) με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Superleague.

«Η Αθήνα έχει έναν καινούργιο Θεό που προσκυνά και είναι ο Ισπανός, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα», με αυτή την πρόταση ξεκινάει η γνωστή ισπανική εφημερίδα, με τον Αλεχάνδρο Πεϊνάδο που υπογράφει το κείμενο να τονίζει ότι ο άσος του «τριφυλλιού» έχει ένα γκολ ανά παιχνίδι και απευθείας συμμετοχή στο 77% των τερμάτων που έχει πετύχει φέτος η ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Έπος: Ο τιμωρημένος Μουρίνιο είδε το Ίντερ-Ρόμα στο παρκαρισμένο πούλμαν της ομάδας (vid)

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που κέρδισα. Με γεμίζει που με κρίνουν θετικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ενώ γίενται αναφορά στα όσα είχε πει στο ίδιο μέσο μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Αυτή τη σεζόν θα επιδιώξουν να επαναλάβουν την πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Αϊτόρ να επιβεβαιώνεται ως ο νέος Θεός της Αθήνας», αναφέρεται στο τέλος, όπου γίνεται αναφορά στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Σλάβια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ