Με Μίτσελ και Μαρσέλο για την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός – Ντέρμπι αποδείξεων στην Τούμπα

Με Μίτσελ και Μαρσέλο για την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός – Ντέρμπι αποδείξεων στην Τούμπα

Το δεύτερο του ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό κάνει σήμερα ο Μίτσελ, καθώς οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική της Super League. Ντέρμπι αποδείξεων και απαντήσεων στον Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ώρα Μαρσέλο στον Ολυμπιακό! Η μεγάλη μεταγραφή της ομάδας του Πειραιά κρίθηκε έτοιμος από τους γυμναστές και τους γιατρούς των Ερυθρόλευκων και έτσι ο Βραζιλιάνος «θρύλος» πήρε μια θέση στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (16:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Μαρσέλο προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς όλη την εβδομάδα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, Μίτσελ, ο οποίος ετοιμάζεται για το δεύτερο ντεμπούτο του στον Ερυθρόλευκο πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Ανείπωτη τραγωδία στην Ινδονησία: Πάνω από 100 οι νεκροί

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τα τελευταία δύο άσχημα αποτελέσματα που είχε απέναντι σε Βόλο και Άρη αντίστοιχα, με τον Μίτσελ να έχει δουλέψει έντονα όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό των Ερυθρόλευκων. Για την ομάδα του Πειραιά εκτός έμεινε ο Χάμες Ροντρίγκες που επέστρεψε με πρόβλημα από τα ματς της Κολομβίας, όπως και οι Ουί Τζο Χουάνγκ, Τόμας Βατσλίκ και Ουσεϊνού Μπα.

Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται πάντως στην Τούμπα, το βράδυ (21:30), ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ένα ντέρμπι αποδείξεων καθώς και οι δύο σύλλογοι πρέπει και θέλουν να απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα.

Για τον Δικέφαλο του Βορρά που προέρχεται από την γκέλα με τον ΟΦΗ, εκτός έμεινε ο Κουλιεράκης ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε με την Εθνική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έχει κάνει το 5/5 και βρίσκεται στο +4 από τον 2ο ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει να διαχειριστεί έναν μεγάλο «πονοκέφαλο» καθώς εκτός έμεινε ο Γιάννης Κώτσιρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 15:00

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 16:00

Βόλος – Άρης 19:30

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 21:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ