Μεταξάς: «Εκμεταλλευτήκαμε σωστά τους χώρους που βρήκαμε»

Μεταξάς: «Εκμεταλλευτήκαμε σωστά τους χώρους που βρήκαμε»

Όλα όσα δήλωσε, ο Ηρακλής Μεταξάς μετά την πρώτη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 εντός έδρας του ΟΦΗ, παίρνοντας έτσι το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Μετά το τελικό σφύριγμα της λήξης, ο τεχνικός των «Αρκάδων» τόνισε πως για πρώτη φορά τα γκολ της ομάδας του βγήκαν μέσα από το πλάνο που είχαν καταστρώσει όλη την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: «Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να πάει στη Γουλβς»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη του Αστέρας Τρίπολης: «Σήμερα για πρώτη φορά τα γκολ βγήκαν από το πλάνο που είχαμε. Αυτό ακριβώς δηλαδή που ετοιμάσαμε όλη την εβδομάδα. Ξέραμε ότι θα βρούμε κάποιους χώρους, τους οποίους βρήκαμε και θα μπορούσαμε να βάλουμε να βάλουμε ένα γκολ με τον Μπαρτόλο στην αντεπίθεση, αλλά και την ευκαιρία του Μπαράλες. Αυτό είναι καλό, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας για να δείξουμε την εικόνα που φαντάζομαι».

Για το αν είναι σε καλό δρόμο ο Αστέρας Τρίπολης: «Ακόμα δεν είμαστε κοντά. Έπρεπε να αλλάξουμε και το σχήμα γιατί έχουμε κάποιους τραυματισμούς και κάποια παιδιά δεν είναι ακόμα έτοιμα. Ο Βαλιέντε γύρισε και φάνηκε ότι δύσκολα αντέχει πάνω από 10-15 λεπτά. Από την άλλη ξέρουμε ότι ο Ματίας θα κουραστεί. Επίσης και ο Στάνκο είχε ίωση. Με βάση όλα αυτά που είπα τώρα νομίζω ότι πήγαμε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ